mynewspapers.net

Hur man gör virka rosor

Hur man gör virka rosor


Lägga till dimension och en touch av naturen ren virka hattar, väskor och kläder med virkade rosor. Dessa enkla att göra blommor kan göras i virka tråd eller garn. De 3-dimensionella rosorna är elegant när virkade med en liten stålkrok och mercerised bomullstråd för bröllop artiklar. Storleken på de virkade rosorna med små och stora virknålar och fibrer. Börja med att virka rosor för första gången med en 3-ply eller baby garn och en medelstora krok.

Instruktioner

• Fäst garnet virknål. Kedja 40 maskor. Gör en virka sy in den andra maskan från kroken. Gör en dubbel virka, en diskant virka, en dubbel virka och slutligen en enda virka i samma stygn.

• Hoppa över nästa sy i kedjan och göra samma serie av maskor i nästa maska. Börja med en enda virka, fortsätta med en dubbel virka, en diskant virka, en dubbel virka, en enda virka. Upprepa denna uppsättning av maskor i varje maska eller länken i kedjan. Observera att kronbladen är att bildas. De börjar kurva in mot en annan av den tredje typen av stygn.

• Komplett i slutet av raden med en slip stitch gjorde till den sista serien av stygn. Klipp garnet.

• Trä stor-eye nålen med en 7-tums bit garn. Knut i slutet. Börja med att rulla ena änden av kedjan av kronblad i en tight knopp. Sy till längst ned i sin linda. Fortsätta rullande kedja av kronblad och sy den ihoprullade del i botten för att säkra den.

• Forma rose som kedjan av kronblad former är ringlar och sys ihop. Ju snävare spolen den mer kompakta formen steg kommer att vara. Hålla spolen lös för en full-blom virkad ros.