mynewspapers.net

Hur man gör virgin strawberry daiquiris med en blandning

Hur man gör virgin strawberry daiquiris med en blandning


Strawberry daiquiris ger en uppfriskande tropisk drink, oavsett om den serveras fryst eller på klipporna. Du kan göra virgin strawberry daiquiris, använda en premade blandning och kan ersätta en alkoholfri juice eller läsk för alkohol för att ge daiquiri mer smak. Virgin strawberry daiquiris erbjuder en söt dryck eller efterrätt alternativ för dem att avstå från alkoholkonsumtion, eller som inte är gammal nog att dricka. Du kan blanda virgin strawberry daiquiris att tjäna på barnkalas.

Instruktioner

• Häll 1 kopp av is i en mixer eller cocktail shaker. Lägg till 113gr av strawberry daiquiri-smaksatt mix. Lägg till 28.4gr limejuice, saft eller citron-lime läsk.

• Blanda blandningen i en mixer för att göra en fryst virgin strawberry daiquiri. Skaka shakern för att blanda och chill innehållet, om att göra en ofrysta virgin daiquiri.

• Häll frysta blandningen i en daiquiri eller pint glas. Sila och häll ofrysta blandningen i ett Martiniglas.

• Topp den frysta virgin strawberry daiquiri med vispad grädde, om så önskas. Garnera båda typerna av daiquiris med en färsk jordgubbe eller kalk kil. Lägga till ett sugrör i frysta daiquiris.