mynewspapers.net

Hur man gör vax för ögonbryn utan maizena

Hur man gör vax för ögonbryn utan maizena


Hur du väljer att ta bort oönskade ögonbryn hår kan vara lika individuellt som ditt val av läppstift. Vissa föredrar att plocka bort lösa hår, medan andra hitta vaxning för att bli snabbare och bekvämare. Många människor som föredrar vaxning över plockning gå till en salong ha det enkla förfarandet gjort. Men att göra ditt eget hår hårborttagning vax ämne kan du billigt städa upp ögonbrynen hemma. Enkla leveranser från i hemmet kan du blanda ögonbryn vax utan behov av förtjockningsmedel som maizena.

Instruktioner

Honung behandling

• Släppa en äggvita och 2 msk honung i en skål. Vispa ihop två tills blandas väl.

• Fyll den nedre delen av en dubbel panna med 5 cm (2 tum) vatten. Ta med vatten till en koka och sedan placera den övre delen av dubbel panna över den nedre delen.

• Smält 2 msk bivax i dubbel panna, rör om ofta. Ta bort bivax från värmekällan så snart det smälter. Låt vaxet svalna i 1 minut.

• Häll smält bivax i äggvita och honung blandningen. rör ihop de tre ingredienserna. Överföra det vax ämnet en plastdunk. Låt den svalna så att vaxet är fortfarande varm och mjuk, men inte för varmt för huden. Släta vax över oönskade ögonbryn hår, släta en bomull gasväv remsa över vaxet, sedan dra bort det i en snabb rörelse, rör sig i riktning mot hårväxten.

Alternativ behandling

• Plats 2 1/2 msk honung och 1/2 msk citron juice i ett kokkärl. Värm blandningen på medelvärme i en halvtimme.

• Ta bort honung och citron blandningen från värmen. Tillsätt 3 droppar glycerin och rör i smeten.

• Placera honung blandningen i en plastbehållare. Lägg den i kylen länge nog till cool blandningen tills den är bara varm och tjocknar.

• Applicera waxlike pastan att oönskad hårväxt längs dina ögonbryn. Täcka vaxet med en remsa av bomull gasväv och släta gasväv över honung vax. Ta tag i utkanten av gasväv remsan och snabbt ta bort vaxet gasväv och honung genom att dra remsan bort i riktning mot hårväxten.