mynewspapers.net

Hur man gör vänskap armband av sträng med prickar

Hur man gör vänskap armband av sträng med prickar


En vänskap armband är en typ av tillbehör som är gjord av knuten, flätade eller vävda delar av strängen. Vänskap armband skapas traditionellt med fyra eller fler delar av brodertråd eller garn, men någon typ av flexibel sladd kan användas. Vänskap armband kan skräddarsys med små pärlor att skapa en ovanlig prickiga mönster på armbandet. Du kan använda olika färg delar för att göra ett armband som återspeglar din individualitet och personlig stil.

Instruktioner

• Skär fyra bitar av sträng, varje 25 inches lång. Ordna trådarna så att de alla börja vid samma punkt.

• Gör en 1/2 tums slinga i toppen av armbandet. Knyt botten av öglan för att de andra delarna i en enkel knut.

• Infoga säkerhetsnål genom öglan. Bifoga den säkerhetsnål och armband till dynan. Placera kudden i knät. Detta kommer att bidra till att tillfälligt hålla armbandet, och göra det lättare att fläta.

• Separata delarna så att de ljuger vertikalt bredvid varandra. Från vänster sida till höger heter delar delarna 1, 2, 3 och 4.

• Plocka upp del 1 och binda det i en dubbel Knut runt del 2. Trä en pärla på programområde 3 och driva det upp till toppen av armbandet. Fäst del 1 i en dubbel Knut runt strand 4. Plocka upp del 2 och binda det i en dubbel Knut runt programområde 3 och sedan strand 4. Sätt en pärla på del 1 och tryck upp till toppen av denna strand. Infoga en pärla på programområde 3. Plocka upp strand 4 och binda det i en dubbel Knut runt del 1 och del 2. Upprepa denna teknik tills önskad längd på armbandet har varit flätad.

• Knyt en enkel knut i botten av armbandet. Lämna 2 inches av snöre att knyta armband genom öglan och trimma bort eventuella överskott sträng med saxen. Ta bort säkerhetsnål.