mynewspapers.net

Hur man gör Vampire huggtänder Stick till tänderna

Hur man gör Vampire huggtänder Stick till tänderna


Som mest väsentliga element för en perenn favorit Halloween kostym är vampire huggtänder allmänt tillgängliga i kostym, semester och även dagligvaruhandeln under hösten. Tyvärr saknar de flesta vampire huggtänder i deras förmåga att hålla sig till bärarens tänder och ser autentiska. Förbättra din vampyr kostym med hjälp av en billig custom-fitting som fungerar på även den billigaste av dime store huggtänder.

Instruktioner

• Smält plast hantverk genom att hälla den vita plastpärlor i en mugg fylld med vatten. Placera muggen i mikrovågsugn och värmen på "hög" i en minut i taget, kontrollera pärlor efter varje minut. Du vet de är helt smält när de har ändrat helt från ogenomskinlig att rensa.

• Dra smält plast från cup med en gaffel; smält bitar kommer att hålla ihop, men du kan behöva använda gaffeln för att samla dem lite. Låt varm plast svalna i ungefär 10 sekunder, sedan försiktigt ta tag i det med händer (det kommer fortfarande vara heta) och börja arbeta med den, knåda den som lera.

• Fylla ihåliga området av tuggummi/övre del i vampyrtänder med mjuk plast, att trycka ner i hålrummen, då utjämning över toppen. Arbeta snabbt så att plasten kommer fortfarande vara mjuk och klart när du är klar; om det börjar svalna och stelna innan du är klar, använda gaffeln till dunk det tillbaka i det varma vattnet och mjuka upp det igen.

• Forma plast för att passa dina tänder. Slicka din övre tänder och läppar att bestryka dem ordentligt med saliv (detta kommer att hålla plasten fastnar) och tryck på huggtänderna på tänderna, trycka dem så att tänderna sjunka ner i den mjuka plast, att göra ett intryck. Lämna plasten på plats tills det härdar (detta tar ett par minuter) och sedan ta bort (det kommer undan lätt).

• Skölj huggtänder och låt dem lufttorka.

• Fäst huggtänderna med protesen lim. Använd en liten prick av limmet på tips av din egen framtänder (torka dem, först), tryck sedan på huggtänderna på plats.