mynewspapers.net

Hur man gör utanför dynorna på egen hand

Hur man gör utanför dynorna på egen hand


Dynor till utemöbler uteplats och gården är föremål för regn, sol, vind och spill, som kan ta år av sin livslängd. När det blir dags att byta ut dynorna, är ett bra alternativ till att köpa nya med korta liv att få ut symaskinen och gör din egen. Dynor till utemöbler är inte svårare att göra än för inomhus möbler. Köpa material som kommer att pågå så länge som möjligt---prova väderbeständig tyg, till exempel canvas eller akryl-belagd polyester eller polyester-bomullsblandning, vattenfast skum, som EZ-torr polyuretanskum.

Instruktioner

• Mått sätet och baksidan av lappa av utemöbler som du gör kuddar. Vara noga med att mäta exakt---du inte vill kuddar att hänga över kanterna, vilket skulle orsaka onödigt slitage och vara ful.

• Köpa en bit 2-tums tjock hög densitet skum för sätet och en för ryggen, efter mätningar du har tagit av sätet och baksidan av möblerna. Du kan köpa Högdensitetsskum stoppning leverans butiker eller sömnad leverans butiker; antingen kommer att skära skummet till storlek för dig.

• Skär två bitar av väderbeständig tyg som är längden på sittdyna plus 1 1/2 inches av bredden på sittdyna plus 1 1/2 inches. Ytterligare tyget är att redogöra för sömsmån så att skalen passar kuddarna precis. Mäta i ytterkanten av lappa av skum för sittdynan. Skär en bit av väderbeständig tyg som är omkretsen av sittdynan plus 1 1/2 inches lång och 3 1/2 inches bred. Detta är gren av Kuddfodral; Det kommer att täcka sidorna av dynan.

• Åtgärd och mark 5/8 tum i från kanterna på bitar av tyg för toppen och botten av sittdynan. Använd en rätskiva för att rita en linje 5/8 tum i från kanterna på fyra sidor av varje bit tyg. Upprepa för topp- och tyget för bakre dynan.

• Pin-de två ändarna av gren för sittdynan tillsammans med höger sida mot varandra. Höger sida av tyget är den sidan du kommer att se när dynan är klar. Sy en söm för att gå med ändarna av tyget. Sy 5/8 tum i från kanten. Detta är sömsmån.

• Pin-kil till tyget för toppen av överdrag sits. Ytterkanterna av två bitar av tyg bör anpassas exakt. Använda raka nålar placeras vinkelrätt mot kanterna på tyget 5 inches isär.

• Sy i kil och överst på dynan tillsammans med en symaskin. Sy den riktning du drog 5/8 tum i från kanten av tyget för toppen av sittdynan. Använda en symaskin.

• Pin-kil till tyget för botten av överdrag sits. Ytterkanterna av två bitar av tyg bör anpassas exakt. Använda raka nålar placeras vinkelrätt mot kanterna på tyget varje 5 inches. Sy i kil och ner på dynan tillsammans med en symaskin. Sy den riktning du drog 5/8 tum i från kanten av tyget för botten på sittdynan. Använda en symaskin. Lämna en 20-tums lång öppning på en av långsidorna av Kuddfodral.

• Saker skummet i sätet Kuddfodral och hand sy öppningen stängd med hjälp av en nål och tråd. Upprepa steg 3 till 9 att göra dynan för baksidan av lappa av utemöbler.