mynewspapers.net

Hur man gör undulater häckande lådor

Hur man gör undulater häckande lådor


Undulater och parakiter är populära sällskapsdjur fågel hemma i Australien. Undulater bygger inte Bon i naturen med diverse material, snarare de ihåliga ut ett litet område och lägger sina ägg på den hårda ytan. Sådana områden kan innehålla ett hål i marken, ett hål i ett träd eller en skreva i en klippa. Undulater är kolonin uppfödare och som sådan är det bättre att ha mer än ett par undulater för avel. Det finns många alternativ för att skapa undulat holkar, dock en liten vävda korg är det enklaste och billigaste.

Instruktioner

• Köpa små vävda korgar att göra enkelt rede för dina undulater. Hitta en korg som är 12,5 cm (5 tum) i diameter med en rundad botten som kommer att hålla fågeln från rullande runt. Om korgen kommer med en cover bort den.

• Använd en vass kniv för att skära ett hål i ena sidan av korgen. Gör detta hål 5 cm (2 tum) från rundad botten av korgen. Hålet själv bör vara 3,8 cm (1 1/2) inches bred.

• Placera metall krokar i sidan av korgen mellan hålet och fäst den vid sidan av buren. Se till att korgen är ordentligt fastsatta och inte kommer att falla. Placera korgen i ett område där du kommer att kunna se äggen genom hålet du klippa.