mynewspapers.net

Hur man gör under ögat väskor & rynkor går bortNär åldrandet börjar, är en av de första ställena där visas rynkor, fina linjer, svullnader och mörka påsar runt ögonen. Ögonen består av extremt ömtålig och skör hud som kräver mycket omsorg och uppmärksamhet. Om du vill eliminera uppkomsten av rynkor och påsar under ögonen, finns det flera saker du kan göra. Få på vägen till en ungdomlig och daggiga hy som är helt fri från rynkor och andra irriterande åldrande tecken.

Instruktioner

• Sova mycket. Sömn är ett billigt, bekvämt, enkelt och naturligt sätt att eliminera uppkomsten av påsar och rynkor under ögonen. Om du vill komma på rätt spår med en ung utseende, är tillräckligt och regelbundet nattlig sömn nyckeln. När så är möjligt sträva efter mellan sju och åtta timmar på en nattlig basis.

• Hantera dem med kosmetiska produkter. Om du letar efter en snabb lösning för att eliminera utseendet av rynkor och under eye väskor, använda kosmetika. Applicera en ljus concealer som har en persika ton över dina tår tråg; Applicera concealer efter din foundation, som stiftelsen kan orsaka att smeta ut. För rynkor, leta efter en eye serumbehandling som har anti-åldrande egenskaper som mål mörka påsar, rynkor och fina linjer. Många öga behandlingar som arbetar för att minska rynkor med tiden består av vitamin C. Använd en sandskädda av behandling över hela ögat området varje kväll innan sänggåendet.

• Placera en cool kompress över ögonen. För en snabb och bekväm lösning, bara Fukta en trasa med kallt vatten eller mjölk och placera den runt och över ögonen några minuter i taget. Applicera en lagom mängd tryck när du gör det.

• Överväga kirurgiska alternativ. Om du vill din öga elände en permanent lösning, tycker om att kanske få kirurgi. Ögonlocksplastik är en typ av kirurgi som eliminerar påsar runt ögonen, samtidigt hantera extra hud under ögonlocken och hängiga ögonlocken. Processen omfattar utvinning av extra fett på hela ögat. För ögat rynkor, titta på att få en eye lift, som skärper det känsliga öga området, vilket minskar förekomsten av mjuka linjer och rynkor.

• Få ansiktsbehandling akupressur. Formatmallen massage kan vara mycket effektiva för att minska tecken på åldrande runt ögonen, inklusive rynkor och eye väskor. Boka tid för den traditionella kinesiska tekniken, som kan bidra till att främja produktionen av kollagen i huden, som i slutändan jämnar ut rynkor och ger hyn en mjukare utseende.