mynewspapers.net

Hur man gör tvål med flytande Glycerin

Hur man gör tvål med flytande Glycerin


Glycerin används allmänt i kosmetika eftersom det är känt att locka fukt till huden. Den har huden lugnande och mjukgörande egenskaper. Enligt pioneerthinking.com innehåller tydlig tvålar 15 till 20 procent rent glycerin. Det är lätt att göra glycerin tvål med smält och häll-metoden. Här förklarar vi hur du gör din egen skräddarsydda glycerin bar och flytande tvål.

Instruktioner

Making Bar tvål med flytande GlycerinAnge dina verktyg i ett väl ventilerat utrymme och sätta på skyddskläder.Ställ 1 kopp vatten i hotellpoolen mixerskålen eller i dubbel panna och koka upp.Lägg till £ 1 av tvål bas, täck över och fortsätta uppvärmning. Om du använder mikrovågsugn, värme i 1 minut i taget och rör om ordentligt. I dubbel panna, värm blandningen på svag värme under konstant omrörning.Tillsätt 2 tsk flytande glycerin och fortsätt uppvärmning och omrörning tills temperaturen når 65,6 grader Celsius.Lägg till extra som havregryn, blomblad eller glitter till tvål blandningen. Du kan brygga lite te att lägga till din tvål blandning. Lägga till färg och doft matolja för att skapa din egen designer färg och doft. Havregryn och honung gör en doftande och hud-mjukgörande ekologisk tvål.Låt svalna i några minuter innan du hälla i formarna.Det tar från 2 till 5 dagar för tvålen att svalna helt. Du kan påskynda processen genom att sätta din tvål i kylen.

Att göra flytande tvål med flytande GlycerinIsolera en hotellpoolen skål eller en dubbel panna. Detta är viktigt eftersom kaliumhydroxid kommer att orsaka behållaren får mycket heta.Häll 1 dl vatten och 85.1gr av kaliumhydroxid i en hotellpoolen skål eller dubbel panna.Kombinera alla oljor du kommer att använda för din tvål i en separat behållare och värm långsamt tills den når 65,6 grader Celsius.Kombinera båda blandningar tillsammans och låt svalna.Ställ blandningen åt sidan för en vecka, skaka dagligen för att förhindra att oljor skiljer.Efter att låta det som för en vecka, Lägg till 1/2 kopp flytande glycerin och några statister som du vill använda för att göra din tvål. Glöm inte konserveringsmedel. De är mycket viktiga med flytande tvålar eftersom de tenderar att förstöra snabbare på grund av deras vattenhalt.Tillsätt 1/2 kopp flytande glycerin och blanda blandningen än en gång i en mixer samtidigt lägga upp till 6 koppar vatten tills du får önskad konsistens.