mynewspapers.net

Hur man gör tuggummi klistra in blommor vallmo röd

Hur man gör tuggummi klistra in blommor vallmo röd


Gum paste är en mångsidig medium för dekoration. Det är en söt socker degen oftast gjorda av konditori socker, majsstärkelse och gelatin eller tuggummi tragacanth. Tillägg av tandköttet ger det en smidig konsistens som kan formas till formuläret blommor, bågar och andra dekorationer med hjälp av lämpliga skärande verktyg. Tuggummi pasta är lätt att färga med hjälp av färgade geler eller pastor. Du kan också måla på gum paste dekorationer och klä dem med ätbart glitter.

Instruktioner

• Knåda tuggummi pastan väl, att se till att den är mjuk och smidig. Alltid hålla det täckt med en fuktig trasa så att det inte torkar.

• Använd en tandpetare för att smeta små mängder av färgämne på gum paste, knåda väl varje gång så att färgen blandar smidigt med tuggummi pasta. Om använder rött och orange, lägga dem växelvis så att den sanna vallmo röd nyansen kan uppnås.

• Forma tuggummi pasta med hjälp av en brödkavel och skärande verktyg till formuläret kronblad och blommor. För att göra en ros, göra en liten kon ur tandköttet klistra in för att bilda centrum basen av blomman. Rulle tandköttet klistra in tunt och skär ut varje kronblad separat.

• Linda kronbladen runt konformade basen medan degen är fortfarande smidig. Låt blommorna torka helt, minst två till tre dagar, innan du använder som dekoration.