mynewspapers.net

Hur man gör trasa plånböcker

Hur man gör trasa plånböcker


Gör din egen duk plånbok, och hålla dina pengar i stil. Hemmagjord duk plånböcker är billigt, att se till att du har något kvar för att hålla i dem. Att göra tyg plånböcker från tyg rester är en miljövänlig och smart sätt att återvinna. Alla uppskattar funktionella presenter och hemmagjord duk plånböcker erbjuder den perfekta blandningen av funktion och stil.

Instruktioner

• Skär två 8-tums av 4-tums rektanglar från tyget. Vik var och en av de två rektanglarna på mitten, att skapa 4-tums av 4-tums rutor. Vik den första rektangeln med höger sida av tyget vänd ut, och andra med höger sida av tyget inför inuti. Stryka över veck, skapa veck i tyget. Veckla upp de två tyg rektanglarna.

• Skär två 6-tums remsor av menyfliksområdet. Dessa band kommer att vara inklämt endera sidan av en av tyg rektanglarna och används för att hålla plånboken stängd när bundna till varandra i en båge. Sy en bit av bandet till den högra sidan av den första rektangeln, på fel sida av tyget. Placera ena änden på bandet ca 1 tum i från den högra kanten och 2 inches upp från den nedre kanten. Sy längs den högra kanten av tyg rektangeln, kryss i menyfliksområdet på plats. En tum av bandet kommer att sys ner till insidan av rektangeln och 5 inches kommer hänga ut på höger sida. Sy den andra halvan av band på vänster sida av samma rektangeln på samma sätt. Placera i menyfliksområdet på fel sida av tyget, ca 1 tum i från vänsterkanten och 2 inches upp från botten. Sy längs den vänstra kanten av tyg rektangeln, kryss i menyfliksområdet på plats. En tum av bandet kommer att sys ner till insidan av rektangeln och 5 inches kommer hänga ut på vänster sida.

• Lägg en trasa rektangel på varandra med fel sidor av tyget röra. Veck i de två rektanglarna bör vikas i samma riktning. Rada upp kanterna noga och sy längs nederkanten 8-tums.

• Sy ihop de två rektanglarna längs kanterna 4-tums. Vänd arb högra ut. 1 tum band kryssade till inre höger och inre vänstra sidorna första trasa rektangelns döljs mellan de två rektanglarna medan de 5 inches eller band sticker ut till både vänster och höger sida kommer att fortsätta att sticka ut mot vardera sidan från mellan de två rektanglarna. Du har skapat avsnittet i plånboken tyg som används för att hålla räkningarna.

• Klipp ut en 4 1/2-tum av 3 1/2-tums rektangel från din trasa. Denna bit tyg blir första fickan i plånboken för banken eller visitkort. Hem alla sidorna på rektangeln genom att vika varje kant 1/4 tum och sedan ytterligare 1/4 tum och sy veck på plats så inte Nött kanter Visa.

• Placera fållade trasa rektangeln på vänster sida av 8-tums av 4-tums bill avsnitt i plånboken trasa. Rada upp nedre kanterna noga. 4-tums med 3-tums duk rektangel högra kant bör rikta in centrum globlinjen i plånboken.

• Sy den nedre, högra och vänstra kanter av 4-tums av 3-tums bank kort rektangel på 8-tums av 4-tums bill avsnitt i plånboken trasa.

• Klipp ut en 4 1/2-tum av 2 1/2-tums rektangel från din trasa. Denna duk rektangel kommer att skapa den andra fickan för affär eller bank kort i plånboken trasa. Hem alla sidorna på rektangeln genom att vika varje kant 1/4 tum och sedan ytterligare 1/4 tum och sy veck på plats så inte Nött kanter Visa.

• Placera den fållade 4-tum av 2-tums rektangeln ovanpå den första 4-tum av 3-tums rektangel. Rada upp nedre kant av de två rektanglarna så att den första rektangeln toppar ut ovanför andra med 1 tum. Sy den nedre, högra och vänstra kanter av 4-tums av 2-tums rektangel på den 4-tums av 3-tums rektangel.

• Vik din plånbok i halv med affärer och bank kort fickor på insidan. Knyta två bitar av band i en dekorativ rosett att hålla plånboken stängd och dina värdesaker säkert.