mynewspapers.net

Hur man gör trädet Stump Remover lösning

Hur man gör trädet Stump Remover lösning


Ta bort en stubbe kan vara en formidabel och ibland kostsam aktivitet. Om du föredrar att inte anlita någon som kan mala stubben ut och inte vill bränna ut, spränga den, gräva eller dra ut, det finns en kemisk lösning kan du ta bort den. Även om tidskrävande, denna hemlagade trädet stump avlägsnande lösning är billig och kräver mycket mindre hårt arbete än mer snabba lösningar.

Instruktioner

• Skär av stubben som nära marken som du kan få det utan att skada motorsågen genom att gräva i smutsen.

• Borra ett antal hål i stubben med lite 1-tums spade. Rymden dem 4 till 6 inches isär, 3 till 4 inches från yttre kanten av stubben. Avståndet beror på storleken på stubben, men du borde borra minst fem hål och om stubben är tillräckligt stor, en eller två nära centrum. Använd en ny skarp bit. Om träet är grön, behöver du en kraftfull borr till ett djup på 12 inches. Borra varje hål i 45 graders vinkel så att de uppfyller längst ned.

• Häll vatten i hålen. Låt vattnet avta och häll sedan high-kvävehaltigt gödselmedel i hålen för att fylla på dem. Ju högre nivå kvävet bättre. En rak-kvävehaltigt gödselmedel, 45-0-0 fungerar bäst, men även naturliga gödselmedel som ko gödsel kan användas.

• Njut av marken runt basen av stubben med vatten, så att marken är mosig.

• Kasta en plast presenning över stubben och området runt stubben och satsa det ner tätt med tält insatser.

• Täck tarp med 3 till 4 inches av kompost och blöt det ner. Detta kommer att hålla ner tarp och fälla fukt under den. Om du bor i ett blåsigt klimat, lägga stenar på hörnen av tarp att hålla ner.

• Vänta för stubben att ruttna. Hög kvävehalt nivåerna i gödselmedlet, fukt och värme som alstras av kompostmaterial omslaget kommer att påskynda ruttnande. Varje månad eller så, dra upp tarp och blöt stubbe och omgivande mark. Häll vatten i hålen och tillsätt mer kväve gödselmedel. Återställa stubben och rake kompostmaterial tillbaka över den. Upprepa tills stubben smular i händerna.

• Bryta upp ruttnade stubben med en yxa och spade. Bitarna bör faller isär lätt. Lyfta dem ur hålet.