mynewspapers.net

Hur man gör torkad frukt juldekorationer

Hur man gör torkad frukt juldekorationer


Dagarna före massmarknadsföring, människor firade jul med större enkelhet, och gåvor och prydnader var allmänt handgjorda. Att göra hemgjorda juldekorationer är ett roligt sätt att föra dagens familjen samman på ett gammaldags sätt. Det finns gott om idéer att välja mellan när man överväger vad du skulle vilja göra. Om du letar efter något som kräver relativt lite skicklighet-- och något hela familjen kan delta i--kanske du vill överväga att göra vissa julpynt från torkad frukt.

Instruktioner

• Värm ugnen till 65 grader C (150 ° F) och skiva frukten av ditt val till en halv cm (1/8-tums) tjocklek. Lägg enskilda sektorer på ett kylande rack. Om torkning av hel frukt, använda en kniv vertikalt poäng runt frukt, om var 2 cm (3/4 tum) diameter. Om du tänker sträng hela frukten för upphängning, kanske du vill klippa ut centrum bit innan bakning. Placera bit av frukt på ett separat kylning rack.

• Placera den skivade frukten i den uppvärmda ugnen på kylning rack i ca fyra timmar. Vrid frukten efter två timmar att jämnt fördela värmen och stöd i torkningen. Hela bitar kräver en längre bakning och när den vita vävnaden i frukten verkar torr, men inte krispig. Efter bort frukten från ugnen, låt det svalna till rumstemperatur.

• Förbered tillbehören för din prydnadsföremål genom att skära den raffia eller band till din önskad längd. 15-20 cm (6 till 8 inches) fungerar bra för en enda prydnad. För strängarna och hänger hela frukten, anser en längre mätning. Redo dina klyftor genom att finjustera en liten mängd av stammen så att de inte sticka för långt ut på baksidan av frukt.

• Se en liten bit för ett hål på ena sidan av frukt för hängande. String band genom att göra en fin båge på toppen. Placera kryddnejlika runt skalet att ytterligare dekorera din prydnad. Sträng enskilda frukterna med längre band eller raffia och dekorera din önskan med kryddnejlika.

• Häng din ifyllda prydnadsföremål överallt inomhus-- eller ut. Fåglar kommer att njuta av en läcker behandla mitt i vintern när mat är gles.