mynewspapers.net

Hur man gör tjockare sås i en crock-pot

Hur man gör tjockare sås i en crock-pot


Crockpot, eller långsam spis, har blivit en gemensam apparaten i köket idag med den snabba värld vi lever i. Krukor lerkruka gör det enkelt att göra en varm måltid hemma utan att behöva slav på en het spis. Långsam spisar är bekvämt, ibland safter inuti inte tjockare som de gör på spisen. Lyckligtvis, det finns ingredienser som får tillsättas och tricks att tjockna juice till en läcker, smakrik sås.

Instruktioner

• Lägga till 1/3 kopp av snabb matlagning tapioka Crockpot tillsammans med övriga innehållsämnen i måltiden. Rör om väl. Tapioka hjälper tjockna ingredienser som det kokar.

• Förbereda en pasta av 1/2 dl mjöl (eller suppleant med majsstärkelse) 1/2 kopp vatten (eller ersättning med 3 msk smält smör.)

• Liv Crockpot lock ca 30 minuter innan servering och kontrollera om såsen har tjocknat. Om det inte är tillräckligt tjock, Häll mjöl (eller majsstärkelse) blandningen i Crockpot och rör om väl.

• Ersätta locket på Crockpot och stänga värmen upp till hög för de återstående 30 minuterna av koktiden.

• Stänga av värmen efter måltiden är klar matlagning och gör det möjligt att ställa in för 5 till 10 minuter. Såsen ska tjockna vid stående.