mynewspapers.net

Hur man gör tatuering stenciler med karbonpapper

Hur man gör tatuering stenciler med karbonpapper


Under en konsultation, tatuerare och klienten diskutera designidéer och färger och priset på tatueringen. En tatuerare svar på några frågor eller funderingar klienten har under detta möte och schemalägger ett möte. När utnämningen dag och tidpunkt kommer, krävs en klient för att fylla i pappersarbete och Visa identifiering innan tatueringen. Tatueraren sätter upp sin station med en tatuering maskin, bläck kepsar och pappershanddukar. Efter att förbereda stencilen, anropar tatueraren klienten till stationen för att påbörja tatuering processen.

Instruktioner

• Lägg ett tomt papper på en ritning bord eller yta. Placera karbonpapper--med matt sidan mot på toppen av det tomt bladet. Tejpa tomma arket och karbonpapper ritning yta. Tejpen förhindrar papper under överföringen.

• Placera ett tomt pappersark över karbonpapper. Tejpa det tomt bladet ner till ritning yta.

• Rita tatuering design med blyerts på den översta tomma ark. Använd även, stadigt tryck så att raderna av design överföra till botten tomt blad.

• Ta bort tejpen från de tre skivor. Kassera karbonpapper. Undersöka och jämföra bladet botten till topp blad för alla linjer av design som inte överföra. Det nedersta bladet är tatuering stencilen gälla för klienten.