mynewspapers.net

Hur man gör svullna måla torra snabbare

Hur man gör svullna måla torra snabbare


Målning med puffiga färg kan vara en bra hantverk idé för barn, eftersom det ger en tilltalande tredimensionella aspekt till någon målning. Om du arbetar på en kort tid, kan sedan väntar uppsvullna färgen torka vara en lyx som du inte har. Dock finns det några enkla steg du kan ta hemma eller i klassrummet som kommer att göra den uppsvullna måla torra snabbare, vilket betyder att din craft-projekt kan gå snabbare.

Instruktioner

• Placera den färdiga målningar i direkt solljus eller åtminstone nära ett öppet fönster, som hjälper att luft färgen och påskynda torkningen. I huvudsak torkning innebär att ta bort fukt från den uppsvullna färgen, så placera den någonstans med en stadig luftflöde gör den uppsvullna måla torra snabbare än i ett stilla område.

• Använd en hårtork på dess lägsta inställningen. Uppsvullna färg kommer att förlora mycket av sin konsistens om det är utsatt för hög värme, så håller hårtorken minst 6 inches från målningen och försiktigt flytta den hårtork runt den, uttorkning det jämnt. Om uppsvullna färgen börjar visa tecken på att förlora sin konsistens, flytta hårtorken längre bort eller sluta använda det helt.

• Placera målningar i en linneskåpet om du har en. Detta kommer att ge ett trevligt varmt område som gör det möjligt att svullna färgen torkar mycket snabbare än normalt. Placera målningar på en bit av tidningen till skydda någon linne, och se till att målningarna nivå. Efter två eller tre timmar, bör färgen vara torrt.