mynewspapers.net

Hur man gör stugan tavelramar

Hur man gör stugan tavelramar


Dekorera med lantlig stil, annars kallad shabby chic stilen, kan aktivera något utrymme till en härlig, bekväm plats med en engelsk trädgård atmosfär. Köpa stuga inredning i butiker kan vara dyrt, kan du skapa din egen shabby chic tillbehör såsom tavelramar, hemma. Skapa din egen stuga inredning kommer att spara pengar och gör att du kan förvandla vanliga till stugan-inspirerade skatter. Allt du behöver skapa en stuga bildram kan köpas på någon craft leverans butik.

Instruktioner

• Köpa en målade, trä fotoram. Någon format eller stil bildram kan förvandlas till en stuga ram, så länge det är målat trä. Försiktigt gnugga en fine-grain sandpapper på ramen, med små, cirkulära rörelser. Detta tar bort några av färg och kommer att göra bildramen visas väderbitna.

• Placera en varmt lim sticka in en limpistol och koppla in den. När limmet har uppvärmd, pressa en klick av varmt lim på ramen. Försiktigt tryck en torkad blomma på limmet och hålla den på plats tills limmet svalnar. Upprepa denna process tills du har lagt till alla de torkade blommorna du vill ha på din ram.

• Riv en remsa av siden eller krossad sammet tyg med händerna. Om tyget inte kommer att riva, starta en tår genom att skära ett litet område med en sax. En gång du har slits en remsa av tyg, knyta det till en lös båge. Krama en klick av Varmlimma fast till din ram, och tryck på fören på den. Håll den på plats tills limmet svalnar.

• Vänta tills alla heta limmet svalnar helt, sedan placera din bild i ramen. Visa din stuga bildramen i ditt hem.