mynewspapers.net

Hur man gör stubb som växer snabbare

Hur man gör stubb som växer snabbare


Oavsett om du är en skådespelare som behöver en 5 klockan skugga för en roll du spelar, eller du bara vill tillräckligt stubb vaxa en del av din kropp, förmå din stubb växa snabbare är relativt lätt. Stubb visas i olika delar av kroppen efter att du har vaxat, rakat eller används en hårborttagningsprodukter. Med kombinationen av kosttillskott och några tips, kan du göra din stubb som växer snabbare.

Instruktioner

Mediciner och kosttillskott

• Ta E-vitamin tillskott. E-vitamin främjar hår och nagel hälsa och tillväxt. Den rekommenderade dosen för vuxna är 15 milligram per dag. Du kan också använda vitamin E olja för att gnugga på ytan av huden för att främja hårväxt.

• Använda Rogaine på huden. Rogaine är en över disk utvärtes hår behandling som bromsar eller stoppar håravfall och främjar hårväxt. Gälla del av huden där du vill ha din stubb växa Rogain. Följ anvisningarna som medföljer i förpackningen.

• Ta ett biotin tillskott. Biotin är ett vattenlösligt B-komplex vitamin som främjar hårväxt. Individer med en biotinbrist har drabbats av håravfall i extrema platser som deras ögonbryn, ögonfransar och genitala hår. Tar biotin och E-vitamin tillskott kan verkligen påskynda din hårväxt.

Naturliga metoder

• Vänta på att sparka in. Ju äldre du blir, desto snabbare din hår växer. Även män kan tendera att förlora sitt huvud hår när de blir äldre, ökar hastigheten med vilken de kan odla sina skägg. Också, om du är tonåring, ökar du snabbhet med stubb tillväxt kraftigt genom att helt enkelt vänta några år. Män inte kan oftast producera eller växa tillräckligt stubb, tills de är väl i sin-årsåldern.

• Njut av sommaren, eftersom denna säsong gör håret att växa snabbast. Hormonet dihydrotestosteron produceras på grund av testosteron, som är mest aktiva under varmare månader. Detta hormon produceras också när sexuell aktivitet ökar. Men vetenskapen inte har visat detta oklart, kanske du vill börja en sommar Romantik för att uppmuntra din stubb att växa snabbare.

• Exfoliera huden. Döda vila hudceller på det översta lagret av huden, ibland hindrar hårväxten där. Använd en luffa svamp eller en exfolierande scrub och försiktigt gnugga din hud i duschen. Detta bör rensa bort döda celler och bana väg för din stubb att växa.