mynewspapers.net

Hur man gör Strawberry dekorationer för barn

Hur man gör Strawberry dekorationer för barn


Åsynen av fräscha, ljusa röda jordgubbar väcker genast sorglös känslan av sommaren. Om du kastar en strawberry festival för att fira jordgubbar plocka säsong, värd en jordgubbsmousse fest eller att göra färgglada hantverk att dekorera ett rum, är strawberry dekorationer enkla att göra. Sticka med överdimensionerade jordgubbar för små barn, men fundera på att göra några små jordgubb prydnader att lägga till detaljer till ett äldre barn rum eller parti.

Instruktioner

Små dekorationerMåla en handfull valnötter djupröd med akrylfärg och en liten borste. Vänta på de målade valnötter torka.Lägg till svarta prickar färg slumpmässigt över valnötter och vänta för dem att torka.Coat nötter i akrylisk sprayfärg att försegla färg, så det inte chip.Skär två gröna blad för varje mutter från ljust grön filt. Limma upp på bladen till stadens bästa nötter så längden på bladen hänger gratis.Sticka ett litet hål genom centrum av ett blad och dra ett snöre genom hålet. Knut strängen för att bilda en slinga som är stor nog att hänga över krokar och knoppar.

Stora dekorationerRita en stor form av en lätt rundade "V" med böjda ändarna och en rak horisontell linje överst på två bitar av röd filt med magiska markör. Den sidan du vill rita kommer att insidan av jordgubbar. Klipp två bitar av filt längs linjen med tyg sax.Använd svart puff färg för att göra små prickar slumpmässigt hela filten. Vänta på att torka. Placera två stycken av filt tillsammans så de svarta prickarna står inför i och några magiska markör spår står inför.Lämna upp i strawberry öppna, men sy eller häfta en innersöm från ena änden, ner till den nedre spetsen och upp i andra änden. Slå till strawberry höger och grejer det med kudde fyllning. Sy eller häfta upp sömmarna av jordgubbar.Skär en eller två stora gröna blad från filt och sy bladen längst upp till centrum för extra detalj.