mynewspapers.net

Hur man gör stor blomma flicka korgar

Hur man gör stor blomma flicka korgar


Utrusta en blomma flicka med en stor korg som gör ett uttalande i bröllopet. Istället för att ha hennes droppe rosa kronblad längs mittgången, skapa en bukett precis som brudens och placera den i en stor korg. Korgarna kan köpas billigt i hobbybutiker eller hittade även på secondhandbutiker. Dekorera korgen så att den samordnar med resten av bröllopsfest.

Instruktioner

• Välj en flätad korg som inte är för stor för blomma flicka. Du inte vill att hon ska lägga ner halvvägs ner i gången eftersom det är för tungt för henne, eller har hennes att dra den ner i gången. Bonusen med att använda en flätad korg är att inleda ut lätt, innan du lägger till blommor. Breda, platta korgar är idealiska eftersom du kan placera ett blomsterarrangemang i den.

• Måla rotting korg vit. Alternativt, om det finns annan dominerande färg i bröllop, måla den korg som färg.

• Linda handtaget på korgen med band eller tyll. Detta kommer att ge korgen en mjukare look och göra för en mer bekväm handtag för blomma flicka. Lämna menyfliksområdet svansar vid basen på handtaget för en flödande utseende.

• Bifoga strängar av pärlor eller små juveler på utsidan av korgen för en glamorös look. Varmlimma fast vapen fungerar bra för fästa dem ordentligt så de inte kommer att falla som blomma flicka går ner i gången.

• Placera en liten blomsterarrangemang i korgen. Du kan har detta gjort att matcha brudens bukett med samma blommor och färger, eller göra det ett enkelt arrangemang med rosor och grönska. Alternativt placera flera nävar rosenblad i korgen för den blomma flickan att kasta som hon går ner i gången. Du kan göra ett sortiment av färger eller hålla sig till bara en färg.