mynewspapers.net

Hur man gör steampunk objekt

Hur man gör steampunk objekt


"Steampunk" är både en litterär genre och en kläder stil. Steampunk Tales, en webbplats för alla saker steampunk, säger att "" steampunk"är science-fiction Steam Age; den industriella revolutionen nya inbillade med fördelen av moderna efterhand." Om du anger en kostym tävling, på väg till en science fiction-konventionen eller är helt enkelt ett fan av kreativ anakronism, kommer att enkelt ändra några prydnadssaker hittade runt huset slutföra din steampunk utseende. Lär hur man bygger en steampunk-inspirerade pistol, en analog tech-väska och steampunk glasögon.

Instruktioner

Ändra pistolen

Hur man gör steampunk objekt


Ta dig vatten pistol (eller Nerf gun) och leta upp alla löstagbara delar, såsom vatten kammaren. Ta bort dessa delar. Använd målartejp för att täcka de delar du inte vill målade. Detta är ramen för din steampunk-inspirerade pistol.Måla vatten pistol med ett enda skikt av metallic-lack. Låt första lagret torka. Tillämpa ett andra lager färg om det behövs. Metallic-lack gör pistolen visas "analog" och mindre moderna.Ta bort den målartejp. Tejpa avsnittet målade och måla de utsatta sektionerna annan färg. Färg och placering är subjektiv, men generellt guld och brons ser den mest "steampunken". Försök att undvika ljusa pigment, så som de visas futuristiska och moderna. Sepia toner, medan lite föga originella, översätta bäst.Break öppna gamla stereo eller högtalare och leta upp den minsta högtalaren. Det bör kunna vila på ovansidan eller sidan av pistolen utan att känna sig anmärkningsvärt skrymmande eller besvärliga. Lämna några inches av ledningar anslutna till högtalaren.Hot-lim talaren att sidan eller toppen av vapnet (optimal placering beror på formen på pistolen är du att ändra). Manövrera trådarna utom synhåll och limma fast dem i. Måla metallen om så önskas. Kom ihåg att målet inte är att göra en realistiska pistol---det är att göra en retro-stil pistol robotic utseende. Steampunk är inte extremt realistiskt i design. Ditt vapen bör vara skrymmande och mekanisk utseende. Om det är, är du klar.

Att skapa Pack

Hur man gör steampunk objekt


Måla stora, fyrkantiga lunch box (eller fyrkantiga plastbehållare) i oavsett metallic färg du väljer. Neutral jordfärger fungerar bäst. Undvik blå och gröna.Hot-lim remmar på sidan av rutan lunch som kommer att vila mot ryggen (liknar en ryggsäck remmar). Justera remmarna för att hitta den bästa höjden och markera tyget. Limma dessa remmar längst ned i rutan för att skapa din ryggsäck.Anslut slangen så att rören kan gå från ena sidan av rutan lunch till en annan. Hot-lim bitarna på plats. Måla lappar annan färg från rutan (koppar eller burnt sienna fungerar bra).Bryta gamla elektronik och leta efter trådar, små skärmar, stora industriella utseende batterier eller något annat som visas robotic och intressant.Limma alla rota bitar på rutan i oavsett läggning ser bra ut för dig. Du kan använda färg för att göra några av bitarna visas mer naturligt. Kom ihåg, det är verkligen inget fel sätt att limma bitarna på. De kommer inte vara funktionell, så kom ihåg att gå för estetik.

Att skapa glasögon

Hur man gör steampunk objekt


Skär av de glasögon elastiskt pannband och kasta den. Måla ramarna, att vara noga med att inte måla linserna. Tillämpa ett andra lager färg om första lagret är för tunn.Skär en tunn remsa av tyg och knyta det genom de glasögon elastisk innehavaren. Om detta inte passar, hitta två långa remsor av tyg och limma fast dem på sidorna av ramar och knyt dem ihop i mitten som en snusnäsduk.Varmlimma fast kablarna till goggle ramar (inte linserna) och vrida dem runt. För ett annorlunda utseende, kan du vrida tråden i håret, att skapa en robotic look. En av de första registrerade steampunk bilderna kom från en man med tråd vridna i robotic-ser hårspännen.Placera och limma på små LED-ljus i en lins av glasögon. Om det inte passar, placera den på utsidan. Om din LED kräver ett batteri av ledningar, försöker gömma batteriet i din krage.Bära några viktorianska mode (se resurser) och lägga till dina objekt. Din outfit är klar.