mynewspapers.net

Hur man gör stapling dockor

Hur man gör stapling dockor


Stapling dockor är också kallas ryska häckande dolls eller Babushka dockor. De har identifierats som dockor som varierar från stora till små som passar i varandra. Att göra stapling dockor hemma ger dig med ett hantverk strävan som är både kul och använder standard material. Att göra kreativa och attraktiva stapling dockor kan du dekorera ditt hem med dem eller ge dem som en gåva att någon speciell.

Instruktioner

• Fäst den ihåliga påskägg öppna och kasta botten halvor. Välj ett stort ägg (4-tums diameter), medelstora ägg (2-tums diameter) och en liten man (1-tums diameter). Dessa kan erhållas på hantverk och hobby leverans butiker eller på fest för leverans butiker.

• Skär kvadraten på tyg i flera små strimlor. Göra varje remsa ungefär 3 inches lång och ca 1/8 tum bred. Använd någon typ av tyg som du vill så länge det är fast i färg.

• Tillämpa en liten tunn linje av varmt lim på baksidan av en av tyg remsorna. Linda remsan runt ytan av en av plast ägg.

• Upprepa steg 3 med alla tre av äggen och tyg remsorna tills ytan på varje ägg är täckt. Häll bort överflödigt tyg remsorna. Låt äggen torka i ca 10 minuter.

• Måla ett ansikte på framsidan av varje tyg-inslaget plast ägg. Göra ett annat ansikte på varje ägg. Till exempel kan ett ägg vara glad, en annan kan vara ledsen och annan kan vara upphetsad. Du kan också bara måla samma ansikte på varje ägg att hålla dem enhetliga. Låt dem torka i en timme innan du försöker att stapla dem.