mynewspapers.net

Hur man gör stansade tenn paneler

Hur man gör stansade tenn paneler


Enligt land accenter, tenn punch vunnit popularitet någon gång under kolonialtiden. Tin var känd som fattigmans silver som det ekonomiskt att skapa många hushållsföremål med den. Stilar av tenn punsch blev användbar för att låta ljuset genom tin lyktor och låta luft genom dörrar skåp samtidigt fortfarande skydda livsmedel från djur. Dessa dekorativa housewares var prydda med gemensamma mönster som vete, frukt, hjärtan och stjärnor. Vissa liknar också gammaldags mönster används idag i konst målning. Idag, fortsätter detta hantverk att användas för att göra stansade tenn paneler för köksluckor som hem accent möbler och tillbehör.

Instruktioner

• Tejpa mönstret på bladet tenn. Kontrollera att det inte kommer att få förlora och flytta. Mönster är konturerna skapas av en serie av dot och finns från tin ware och träbearbetning företag (se resurser).

• Säkra att tenn diagrambladet plywood med tejp; Detta håller den från att röra sig under hålslagning.

• Håll spik ovanpå en prick i mönstret och knacka på det med hammaren tills den genomtränger genom tenn. Trycka inte nageln helt igenom eller hålet kommer att vara för stor.

• Fortsätta att göra ett hål över varje punkt i mönstret med samma spik. Byt ut din spik om det blir böjda. Hålen ska vara enhetlig i storlek för bästa resultat.