mynewspapers.net

Hur man gör spiongrejer med husgeråd

Hur man gör spiongrejer med husgeråd


Om ditt barn är naturligt nyfikna, hålla honom underhöll en regnig dag genom att göra prylar att hjälpa honom smyg samlas "intel" stora syster telefonsamtal, pappas senaste projekt och även whereabouts av familjens husdjur. Med några vanliga hushållsartiklar, kan du och ditt barn göra spionera redskap nästan värdig James Bonds gadget guru, "Q."

Instruktioner

Spy räckviddRulla ett ark svart konstruktion papper till ett rör samma omkrets som din marmor eller bara något mindre.Tillämpa dubbelsidig tejp runt den bredaste delen av marmor. Trimma bort överflödigt med en kniv.Passa din marmor i slutet av röret så hälften av området sträcker sig från röret. Justera röret om det behövs, och tejpa längs sömmen med craft tejp.Passar i slutet av din spion räckvidd genom en liten öppning som en något öppen dörr och sätta ditt öga till slutet av röret. Du kommer att kunna se vad som händer på några väl upplysta rum, enligt Top spion hemligheter, men bilden kommer att vara upp och ner på grund av ljusbrytning.

Enkla lyssnande anordningDra en linje runt den övre tredjedelen av en plast läsk flaska. Använd den gjutna spåret eller toppen av etiketten som en guide se till att din linje är även hela vägen runt.Skär genom flaskan med kniv längs linjen. En förälder eller annan vuxen bör slutföra det här steget för ett yngre barn, eller övervaka ett äldre barn.Ställa klockan bildas av öppna upp i läsk flaska mot bordet och se till att det är platt mot bordet. Klipp vid behov. Applicera en remsa av tejp runt den råa kanten så hälften är inuti flaskan och den andra hälften är utanför att skydda barnet från den vassa kanten.Sätt in 120 cm (4 fot) Längd 2,5 cm (1 tum) plaströr i munnen av flaskan.Sätta på en löst sittande, långärmad tröja. Kör i slutet av slangen upp genom ärmen och ut den skjortan nacke.Stå lättsinnigt nära dörren en bebodda rummet. Tryck på öppna klockan i din lyssnande anordning till dörren. Håll i slutet av röret till örat och lyssna.