mynewspapers.net

Hur man gör spärr krok mattor med T-Shirts

Hur man gör spärr krok mattor med T-Shirts


De flesta spärr krok mattor görs genom att koppla delar av garn till en matta duk bakningen. Garn svansar är löst ovanpå mattan, vilket gör för en mjuk och fluffig golvbeläggning. Gör en ny twist på denna gamla favorit genom att skapa sticka remsor från gamla T-shirts. Tyg remsorna gör för en mycket mjuk matta och T-shirts kan köpas billigt på secondhandbutiker eller varvet försäljning. T-shirt hooked mattor är tuff nog att läggas på ett mud rum golv, men mjuka nog att dekorera en barnets rum.

Instruktioner

• Skär din gamla T-shirts i 1/4 tum breda remsor. Använd alla T-shirts av en färg, eller prova olika färgade skjortor för ett lapptäcke eller randig effekt. Skär varje remsa i 4-tums längder. Antalet strips som du behöver beror på storleken på din matta. Detta projekt är enkelt att lägga på att i sektioner, så skär upp en eller två skjortor i taget innan den ansluter.

• Vik silvertejp runt alla fyra kanter av matta duken. Täcka kanten på toppen med en tejp remsa, hälften av kanalen då vik tejpen över duken kanten och sticka resten av bandet på baksidan av duken. Tryck ner svårt att kontrollera att tejpen fastnar varje del av duken. Detta kommer att bidra till att duken inte riva upp när mattan används.

• Börja koppla din matta längst ned till höger. Tryck spärren kroken ner genom det första hålet i den nedersta raden. Tryck i krok slutet genom andra hålet på samma rad. Vik en skjorta remsa på mitten. Förstå slingan i mitten av den vikta band med kroken. Dra spärren kroken tillbaka ur hålen tills loopen hälften av remsan kommer ut ett hål och slutet delarna kommer ut nästa.

• Driva på spärren kroken. Låset öppnas, lämnar den öppen kroken och shirt tyg slingan runt stammen av spärren kroken. Ta tag i de två delarna av skjorta material till vänster med kroken. Dra trådar genom öglan som fanns kvar på stammen. Glida delarna från kroken slutet och bogserbåt på trådar att dra åt knuten som du just har skapat.

• Skapa nästa Knut genom att trycka på spärren kroken genom den andra hål i duken och upp genom den tredje en. Ta en annan tröja strand och göra en annan Knut som den första. Fortsätta att göra knutar med T-shirt material tills din hela mattan duk har fyllts.