mynewspapers.net

Hur man gör Spa badprodukter

Hur man gör Spa badprodukter


Spa badprodukter är lätta att göra och kostnadseffektivt. Hemmagjord spa badprodukter gör härlig födelsedag eller semester gåvor när det paras ihop med dekorativa förpackningar och en gåva korg. En stor korg fylld med hembakade spa badprodukter skapar också en härliga mittpunkten i ett badrum att skapa en avkopplande spa-miljö. De flesta ingredienser används i hemmagjord spa badprodukter är naturliga och kan hittas i ditt kök.

Instruktioner

• Njut av torr, sprucken hud en mjukgörande skumbad. Skär en elfenben tvål i små chuckar. I en mixer, kombinera elfenben tvål bitar, 1/4 kopp av honung och 1/2 kopp vatten. Blanda ingredienserna tills slät. Häll blandningen i en skål. Tillsätt några droppar eterisk olja för en lätt doft. Tvätta och torka din mixer. Tillsätt en kopp havregryn till blandaren och slipa tills ett pulver bildas. Lägg till marken havremjöl i tvål blandningen. Använda i badet eller häll i en dekorativ burk för senare användning.

• Skrubba bort döda hudceller med en bodyscrub. Kombinera en kopp av havssalt och 1/2 kopp av massageolja i en skål. Rör om och tillsätt 10 droppar lavendel eterisk olja. Efter ditt bubbelbad, handduk torka ut huden och tillämpa skrubba på din kropp. Skölj i duschen. Skrubba kan sparas i en burk eller air tight behållare och ges som en gåva.

• Koppla av dina fötter med en foot scrub. Kombinera 6 droppar rosmarin eterisk olja, 6 droppar pepparmynta olja och 2 msk mandelolja. Tillsätt 1 dl majsmjöl till olja blandningen. Täcka blandningen och låt det som för en timme. Blanda i ett par droppar citron eterisk olja. Tillämpas på fötter och skölj. Skrubba kan förvaras i en burk.

• Återfukta torr hud med en kropp smör eller olja. Kombinera 4 msk smält kokosfett eller olja, 4 msk macadamia olja, 4 msk mandel olja och 1/2 tsk flytande vitamin E. lägga till 12 droppar av eteriska oljor som du väljer som fungerar bra med en kokos doft. Du kan till exempel använda 4 droppar frankincense, 4 droppar sandelträ och 4 droppar orange eterisk olja. Gäller din kropp handduk eftertorkning. Förvara olja eller smör i en lufttät behållare.

• Uppdatera ditt ansikte med en mask. Kombinera 1 tsk extra virgin olivolja, 1 tsk honung och 2 teskedar äppelcidervinäger. Applicera i ansiktet och lämna på under 10 minuter. Förvara ansiktsmasken i en lufttät behållare.