mynewspapers.net

Hur man gör Snow Leopard lycklig i "Zoo Tycoon"

Hur man gör Snow Leopard lycklig i "Zoo Tycoon"


PC-spelet av Microsoft, "Zoo Tycoon" är en simulator spel som tillåter spelaren att bygga, driva och fylla sina alldeles egna zoo. Förutom att göra zoo besökarna gärna vill återvända, måste du också göra din ställa ut djur lycklig. En av de mer kräsen djur är Snow Leopard. Att få terrängen, uppvisar dekorationer och växter på precis rätt mängd att göra dina leoparder lycklig kan göras i några mycket enkla steg.

Instruktioner

• Öppna Alternativ-menyn i "Zoo Tycoon" och ange byggläget. Detta kommer att pausa spelet så att status för Snow Leopards lycka kan kontrolleras.

• Klicka på alla snöleopard i utställningen. I utställningen baren bör nivå 90. Om det inte är på 90, lägga till mer Himalayan tallar, stenar och en snögrotta. Om utställningen landet är platt, höja en liten del av terrängen. Snow Leopards älskar delvis förhöjd terräng. Snow Leopards behöver också hälften av deras utställning vara snö och hälften av den smuts.

• Kontrollera den andra baren på menyn lycka, som visar Snow Leopards hälsa nivå och bör också nivå 90. Om det inte är, klicka på menyn anställd och välj "anställningsdatum zookeeper".

• Kontrollera lycka nivåer då och då för att se om de bo på nivå 90. Justera terräng, inredning och djurskötare som behövs för att behålla den lycka.