mynewspapers.net

Hur man gör smycken ID badge innehavare

Hur man gör smycken ID badge innehavare


Med säkerhet i företag idag är snäva, verkar det som om alla har en namnskylt. En snodd eller ID Badge innehavaren har blivit en standard tillbehör. Det finns dock ingen anledning att en kvinna måste nöja sig med samma gamla nylon eller sträng hållare som alla andra bär. Det är en enkel uppgift att göra en som kunde anses vara smycken. Med pärlor, kristaller, pärlor och ädelstenar kan en ID-bricka innehavaren vara en elegant och spännande sak att bära samtidigt bibehålla säkerheten.

Instruktioner

• Skär en längd på flexibel beading tråd ca 36 inches lång. En normal snodd mäter ca 27 inches, men du behöver resten för att säkerställa och underlätta arbetet. Gallrat.

• Lägger ut pärlor, ädelstenar eller pärlor på duken. Detta är din chans att utforma din "halsband". Placera den runda delen av togglelås i centrum eller 13 till 14 inches från ena änden av din pärla layout. Vara medveten om vikten av dina pärlor. Den magnetiska spännet kommer bara hålla så mycket, så göra layouten så lätta som möjligt.

• Placera en crimp pärla och en halv av en magnetisk lås på din tråd, lämnar en svans av ungefär 3 till 4 inches. Trä tråden tillbaka genom crimp pärla och fäst den ordentligt mot spännet med din pressning verktyg eller en tång nål näsa.

• String dina pärlor på tråd, se till att omfatta båda bitar av tråd på slutet där spännet har redan kopplats. String din toggle lås avsnitt när du nå mitten av design och Fortsätt tills alla dina pärlor har varit uppträdda.

• Sträng en crimp pärla och den andra hälften av magnetiska spännet. Foder tråden tillbaka genom crimp pärla, och driva igenom så många av pärlor på tråd som du kan. Lämna ca en 2-tums svans. Använda vass tång, dra kabeln snäva, sedan crimp pärla för att säkra spännet. Klipp svansen nära den närmaste pärlan.