mynewspapers.net

Hur man gör små Ivy växter för ett dockskåp

Hur man gör små Ivy växter för ett dockskåp


Den bästa delen av Tjuvkika i ett dockhus fönster är att upptäcka de små tillbehör inuti. Miniature växter är lika mycket en del av ett dockskåp som de är en full-storlek hem. Alla kan skapa miniatyr ivy med bitar av grönt tyg eller papper för bladen på en vas som bildas från ett tandkräm tub tak eller andra små cap. Variera blick genom att ha långa vinstockar avslutande över sidorna, eller gäng murgröna blad tillsammans på toppen av miniatyr vas.

Instruktioner

• Skiss en murgröna blad att använda som ett mönster på ett vitt papper. Om du vill rita ivy, se blad med en punkt på toppen och två poäng på vardera sidan. Rund botten av blad på båda sidor, med de två sidorna där stjälken möter blad. Mönstret måste endast om en 1/4 tum hög. Klipp ut mönstret leaf. Bladen behöver inte vara perfekt formad.

• Spåra bladmönster på gröna konstruktion papper. Göra om två dussin murgröna blad att ge anläggningen en full utseende. Klipp ut bladen. Vika pappret på mitten innan du skär kommer dubbelt så många, så att du kan klippa hälften så många.

• Använda akrylfärg att dekorera locket på röret tandkräm i ljusgrönt eller en färg för att matcha det utsmyckning av ditt dockhus. Ange den gemensamma jordbrukspolitiken undan torka i 45 minuter. När det torkar, fyll det nästan till toppen med bruna eller gröna modellera.

• Skär flera längder blomsteraffär tråd varierar i storlek från 1 tum till 1 1/2 inches. Hot-lim små papper murgröna blad längs den övre halvan av tråd stammen till både vänster och höger sida. Lämna nedre hälften av stammen tomt så du kan hålla det i lera jorden senare. Curl ungefär hälften av trådarna innan du fästa blad så du kan drapera dem över sidan av potten. Ger bladen minst 30 minuter till torka ordentligt.

• Stick Tom ändarna av florist's tråd in i lera i potten, utan för att störa bladen på toppen hälften mer än är nödvändigt. Ordna murgröna stammar i potten med draperingar, samtidigt som andra upprätt.