mynewspapers.net

Hur man gör små is kuber

Hur man gör små is kuber


Små isbitar är visuellt tilltalande och funktionell. Om du vill göra krossad is, till exempel är små isbitar idealiska; din mixer kommer att krossa dem snabbare och mer jämnt än de större versionerna. Mini isbitar är också idealiska för skakas drycker. Eller servera drinkar i små glas, lägga miniatyr isbitar och tjäna nätta lilla finger mackor på sidan, till exempel. Att göra små isbitar kräver särskild utrustning i stället för speciella tekniker.

Instruktioner

• Fyll mini ice cube fack eller brickor med vätskan som du väljer. Fyll varje utrymme i magasinen, men inte överfyllnadsskydd dem så mycket att vätskan från de olika områdena berör, eftersom detta kommer att orsaka din miniatyr isbitar att frysa ihop.

• Placera mini ice cube fack eller brickor i frysen. Se till att de är helt plana, då vätskan kan tränga om facket är lutad. Lämna den bricka eller brickor i frysen tills isen är helt fryst eller om du är redo att använda mini isbitar.

• Ta bort facket eller brickor från frysen precis innan du vill använda din miniatyr isbitar. Kuberna blir så små att de smälter ganska. Vända en bricka upp och ner över en container och Vrid försiktigt att släppa isbitar, sedan lägga till dem i din drink eller använda som önskas.