mynewspapers.net

Hur man gör & skriva ut ett gratis CV online

Hur man gör & skriva ut ett gratis CV online


En arbetssökande börjar med att skapa en övertygande återupptas. Även om en återuppta framgång ligger i dess innehåll och inte dess format, ger mata in din karriär och utbildning historia till en organiserad format återuppta en ren första intryck. Online-CV verktyg gör det enkelt att bygga en återuppta genom att förse dig med standardformat och lätt textinmatning fält. De flesta online-CV byggare kräver premiummedlemskap att skriva ut meritförteckningar men låter dig skapa enkla meritförteckningar gratis. Andra återuppta byggare kan du skriva ut och spara meritförteckningar gratis.

Instruktioner

• Välj en online meritförteckning builder som hur man skriver en meritförteckning, gratis återuppta Maker eller 1 Stop CV. Se till att välja en resume tillverkaren som erbjuder gratis återuppta utskrift eller spara.

• Skapa ett konto genom att ange din e-post och lösenord. Även om inte alla CV byggare behöver du skapa ett konto, gör skapa ett konto att du kan spara ditt arbete.

• Mata in din personliga information till lämpliga inmatningsfälten som visar på toppen i meritförteckning inklusive ditt fullständiga namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

• Infoga återuppta profil i textrutan "Profil" eller "Mål". Inkludera CV profil text som sammanfattar dina förmågor och prestationer. Om du får möjlighet att namnge avsnittet profil, lämna det tomt om du inte har en särskild avdelning i åtanke.

• Ange din sysselsättning historia. Fyll i formuläret sysselsättning för varje jobb du haft. För varje jobb, fyll i din befattning, namn på företaget och företagets adress (till exempel stad). Använda nedrullningsbara barer eller text inmatningsfält att välja jobbstart- och slutdatum. Inkludera en kort arbetsbeskrivning i "Arbetsbeskrivning" input textrutan. Välj "Lägg till ett annat jobb" lägga till extra jobb förrän du har sammanfattat alla tidigare jobb.

• Skapa avsnittet "Utbildning" i ditt CV. Mata in din grad typ, skolan och skolans läge. Använd drop boxar eller text inmatningsfält att välja start- och slutdatum för skolgång. Skriv en kort sammanfattning av din kompetens med input textrutan. Välj "Lägg till en annan utbildning" att lägga till ytterligare grader tills allt du har skapat ett avsnitt för alla din utbildning detaljer.

• Skapa avsnittet "Kompetens" i ditt CV. Ingående kunskaper och intressen som särskilt kvalificerar dig för ett jobb. Du kan lägga till ytterligare färdigheter sektioner med hjälp av "Lägg till en färdighet"-knappen eller länken.

• Input data i avsnittet "Resultat" där du kan detalj specifikt jobb prestationer. Lägga till ytterligare "resultat" med hjälp av "Lägg till en prestation" knappen eller länken.

• Välja att "Skriva" Fortsätt om du vill skriva ut CV direkt. Välj "Download" CV till spara den för framtida utskrift. Vissa fria meritförteckning byggare kommer att visa dig en förhandsvisning av CV. Kopiera hela återupptas genom att trycka på CTRL-A. Klistra in CV i ett tomt Worddokument med CTRL-V och skriva ut från Word-dokumentet.