mynewspapers.net

Hur man gör skjortor för män

Hur man gör skjortor för män


Oavsett om finansiella, mode eller storlek skäl kan att göra skjortor för män vara ett bra sätt att spara lite pengar och har stor sittande kläder. Det kan verka som en skrämmande uppgift att göra skjortor, speciellt om du inte har tidigare-- men att göra skjortor för män behöver inte vara svårt eller lång uppgift med rätt verktyg.

Instruktioner

• Mät mannen du gör skjortor för att använda tyg måttband. Inkludera nacke, axlar, övre och nedre armar, bröst, tillbaka från basen av halsen till midjan eller toppen av byxor och midja. Detta ger dig noggranna mätningar när du klippa ut din skjorta.

• Klipp ut mönstret med sömnad sax. Många mönster kan du köpa har flera storlekar inom ett mönster, så se till att du skär ut den storlek som kommer att arbeta med dina mått.

• Klipp ut tyget. Placera mönstret på tyget för att se till att du skär det ut korrekt.

• Sy skjortan enligt mönster anvisningarna. Använd en tråd som noga kommer att matcha skjortan färgen så att du inte kommer att se tråden senare. Sy alltid på insidan av tröjan så att sömmen inte att visas när du bär skjortan.

• En gång skjortan har varit helt sydda tillsammans, stryka skjortan och ta bort rynkor och ange sömmar. Hoppa över detta steg om tyget inte är mottagliga för strykning.