mynewspapers.net

Hur man gör sjöjungfrun kjolar för barnEn sjöjungfru-stil kjol har en monterad topp och utsvängda botten. Du kan använda denna kjol stil för att göra ett barns sjöjungfru dräkt eller använda den för en kjol för barnet för att bära till vardags. Kjolen är inte svårt att göra, och kan göras av även de mest nybörjare kloakerna. Prova att göra kjolen från en mängd olika färger för olika effekter. Använda stretchigt tyg så att det är möjligt att gå i kjol med lätthet.

Instruktioner

• Mät avståndet mellan barnets midja eller höfter och golvet. Detta är hur länge kommer du att göra svansen. Mäta bredden på den bredaste delen av barnets höfter. Lägg till 1 tum till bredd och 3 inches i längd. Rita en rektangel på en bit papper med hjälp av dessa mätningar. Använda rektangeln som en guide för att göra en sjöjungfru mönster. Göra de flesta av kjolen smala, men Lägg till utsvängda avsnittet i botten för sjöjungfru svans. Klipp ut mönstret.

• Vik en bit tyg på hälften. Placera mönstret på tyget och pin på plats. Klippa ut tyget. Ta bort papperet och re-nåla fast långsidorna av tyget tillsammans.

• Sy långsidorna av tyget tillsammans med en 1/2-tums sömsmån. Ta bort stiften som du syr.

• Vik nederkanten av tyget över 1/4 av en tum, sedan järn ner. Vik tyget över en extra 1/4 tum och järn igen. Sy en fåll i tyg med en 1/4-tums sömsmån.

• Vik överkanten på tyget ner 1/4 tum. Sy en fåll i överkanten med en 1/4-tums sömsmån. Vik tyget över 1-1/4 tum. Sy fållen ner med en 1/4-tums sömsmån. Lämna en 2-tums lucka i sömmen.

• Trä en bit resår genom hålet i fållen. Sy elastiskt tillsammans. Gå till kjol höger. Har barnet prova på kjolen och göra nödvändiga justeringar anfall av elastiska före sömnad luckan stängd. Sy luckan stängd när kjolen är klar.