mynewspapers.net

Hur man gör sittsäckar från kände

Hur man gör sittsäckar från kände


Om du kan sy en enkel rak söm, kan du göra din egen skräddarsydda filt sittsäckar. Fler och fler människor får tillbaka in i gammaldags spelet av böna väska toss--- eller cornhole, som det hänvisats till todayen. Med det stora utbudet av filt som finns tillgängligt, kan du ha din egen skräddarsydda sittsäckar för lite tid och pengar.

Instruktioner

• Låg kände fel sida på en platta slät yta. Med hjälp av måttbandet och märkning penna, rita 12 7-tums rutor på filten. Klipp ut alla 12 rutor.

• Plocka upp 2 av torg och matcha upp kanterna, höger sida av tyget tillsammans. Straight-pin runt alla kanter. Markera en guide linje 1/2 tum i från kanten på tre sidor av ovandelen av filt. Detta kommer att vara din sömnad riktlinje.

• Med hjälp av nål och tråd, sy en söm längs riktlinjerna för alla tre sidor. Se till att sömmen är robust; du vill inte sittsäckar bryta öppna i mitten av ett spel. Gå till torget höger.

• Fyll torget med 1,5 koppar torkade bönor, torkade ris eller torkade majskorn. Tuck 1/2 tum av rå filt kanter i den fjärde sidan av böna väska och pin stänga. Sy den böna väska stängd.

• Upprepa steg 2, 3 och 4 för de återstående rutorna av filt. När du är klar, bör du ha 6 filt sittsäckar.