mynewspapers.net

Hur man gör siden brudbuketter med gerbera daisies

Hur man gör siden brudbuketter med gerbera daisies


Välja bröllop blommor kan vara en skrämmande uppgift för brudar. Blommorna bör spegla brudens stil, samordna med temat eller färger av bröllop och vara i säsong. När du inte kan hitta blommor färska att du vill använda, eller du bara helt enkelt inte vill ta itu med dem vissnande alltför snabb, välja silke blommor för din brudbukett. Många blommor silke ser verkliga upp nära, och silk Gerbera daisies är ett alternativ som lätt kan hittas i många färger i en hobbybutik.

Instruktioner

• Samla cirka 12 Gerbera daisies i koordinerande färger för att skapa din bukett. Lägga dem alla ut platt och Använd din avbitare för att skära dem ner till en längd som är bekvämt för dig att hålla.

• Börja tejpa dem med blommiga band. Tejpa ihop två första och fortsätta att skapa buketten med alla 12 blommor, att lägga till dem i en i taget. Lämna utrymme för blad och spädbarn andetag. Eftersom du använder blommor silke, kanske användning av blommig inte nödvändigt eftersom många redan innehåller blommiga tråd. Dock om du behöver använda den, slinga det upp genom toppen av blomman och tillbaka ner och tejpa fast den så att ingen av tråd visar genom. Använd en spegel medan du bildar buketten för att bestämma figuren.

• Lägg till spädbarn andetag. Med den blommiga wire, slinga det runt basen av spädbarn andetag och tillbaka ner till sig själv så att du kan lätt böja babies andedräkt på plats. Wrap detta med vit blommig tejp eftersom dessa blommor är naturligt vita. Placera dem i utrymmen i buketten där spackel behövs. Använd den gröna blommiga tejpen för att säkra dem till basen, om det behövs.

• Lägga till Bladen i buketten. Med den blommiga wire, pierca den nedre delen av bladet och Linda tillbaka ner till kontroll stammen av blad. Använda grön blommig tejp för att täcka synliga tråd. Placera bladen runt utsidan av buketten och använda blommiga tejp för att ansluta den till en bukett bas.

• Täck basen av buketten med band. Börjar på toppen, Linda i menyfliksområdet i en cirkelrörelse runt basen av buketten överlappande själv. Klippa bandet och fäst den buketten bas med en dekorativ pin.