mynewspapers.net

Hur man gör rullade rosor från menyfliksområdetMenyfliksområdet används för många ändamål, från dekorera presenter att hålla tillbaka hår. Menyfliksområdet rosor är det enklaste sättet att replikera en ros, och processen är enkel och nyttig. Menyfliksområdet rosor kan användas som tillbehör till kläder, frisyrer, dekorationer och utsmyckningar tyg, för att nämna några.

Instruktioner

• Bestäm vilken färg band du vill använda. Köpa ett par olika färger och typer, såsom satin, sammet, bomull, etc. Detta beror givetvis på hur många rosor du ska göra. Se till att få en längd av grönt band att använda som bladen.

• Klipp ut 1 fot av band för varje ros. Detta belopp kommer att ge dig en medium-till-små ros. Använd 1 1/2 fot för större rosor och 1/2 fot för mindre rosor.

• Låg i menyfliksområdet framför dig. Med hjälp av fingertopparna av varje hand, summera längd av band som du skulle rulla sushi eller en handduk. Det är upp till dig hur hårt du vill rulla den. Den stramare rullen, de mer intrikata rose kommer att hamna ute.

• Använd limpistolen för att badda lite lim på slutet bit när du är klar rulla upp Rosen för att säkra den. Låt torka. Ta dina fingertoppar och krama en slutet av band rosa tillsammans för att fjäder ut på andra sidan, att göra det ser större och mer full, som en ros. Placera tyget tills du är nöjd, sedan använda limpistolen för att säkra den nöp i sidan. Låt torka.

• Ta längden på grönt band och vik den på mitten. Vik den på mitten igen från andra sidan där tyget var inte loopas. Det ska visas som två slingor på vardera sidan. Använd limpistolen för att säkra detta med ett par sandskädda lim.

• Låt torr och trim som du önskar att forma bladen.