mynewspapers.net

Hur man gör rosor & Rosebuds med glasyrRosor och rosenknoppar är ett vackert tillskott till en dekorerad tårta. Dessa ätbara skönheter skapas med några enkla tekniker och standard kaka utsmyckning verktyg. En av de klassiska beståndsdelarna av en dekorerad tårta, någon bagare får lära sig att göra grädde rosor och rosenknoppar lägga till elegans och skönhet till tårta eller delikatess.

Instruktioner

• Klipp 1/2 tums spets bort av en disponibel isbildning dekorera väskan, eller använda en tvättbar isbildning väska med ett öppet slut för att infoga isbildning spets. Förbered tre väskor, två för blomma bas och kronblad och en för bladen på rosenknoppar. Infoga ett #12 tips i en väska, ett #104 kronblad tips till en andra väska och #3 runda tips i sista påsen. Tryck dem ner till slutet så att spetsen sticker ut och påsen håller resten av spetsen på plats.

• Fyll de två första dekorera väskor med buttercream frosting, färgade om så önskas i skuggan av rose du vill skapa. Fyll den tredje väskan med #3 spets med grön glasyr. Fyll påsarna ungefär en halv full och inte mer än två tredjedelar full och sedan vrida väskan precis ovanför glasyr att komprimera den och tryck isbildning ner medan du arbetar.

• Placera en prick av glasyr på blomma spiken med påsen som har #12 spets. Tryck på en bit smörpapper på plats på pricken av glasyr på nageln. Håll spik i vänster hand (om du är högerhänt) mellan tummen och pekfingret så du kanna vända den moturs. Hålla dekorera väskan rakt upp i din högra hand, med svansen i väskan twisted och lindade mellan fingrarna, huvuddelen av påsen höll fast i din handflata. Poise spets över blomma spiken och pressa. Använda bestämt Tryck först för basen, att hålla spetsen begravd i grädden tills basen fyller på nageln. Lyfta toppen och låt bort pressa dra spetsen bort, sedan sluta pressa och lyfta tills du pull gratis av basen. Basen ska vara 1 1/2 gånger så hög som Rosa spets öppning. Du kan öva denna teknik på en bit kartong tills du känner dig bekväm.

• Använda påsen med #104 kronblad tipset för att göra ros centrum. Håll spik i vänster hand som med bas. Placera spetsen med den bredare delen av öppningen nedåt, mot blomman bas vid mittlinjen, utan att trycka spetsen in i den. Håll spetsen på en 45-graders vinkel med toppen av toppen inför något inåt. Tre motioner måste ske på en gång, krama påsen, slå spiken och flytta spetsen. Ditt tips bör flytta upp, sedan tillbaka ner, bilda ett band som du slår spiken. Bandet bör utgöra en form runt toppen av basen som liknar en kon. Vända, pressa, lyfta, sänka, släppa ut trycket och dra tips bort är stift. Något överlappning i menyfliksområdet slutet på startpunkten.

• Skifta tipset att ha toppen eller smala slutet av spets pekar rakt upp, snarare än inåtgående. Upprepa turn, pressa, lyfta resolutionsförslag kronbladen, men denna gång gör kortare bågar, som halva cirklar av menyfliksområdet. Som du slår spiken, lyfta toppen och utöva påtryckningar, sedan låta trycket på väg tillbaka ner slutar kronblad. Överlappning i utkanten av den nästa kronblad på slutet av den sista kronblad. Göra detta första raden av kronblad vid mittlinjen av basen. Denna rad bör ta tre kronblad.

• Upprepa kronblad processen för den andra raden, flytta spetsen ner strax under basen av den sista raden av kronblad och magert spetsen något längre ut än den första raden. Denna rad bör ta fem kronblad. Den sista kronblad bör överlappa först i slutet.

• Skapa den sista och yttre raden av kronblad genom att flytta spetsen längst ned i basen, lutar det något längre ut än den mellersta raden, och skapa sex kronblad för denna rad.

• Lyft smörpapper med rose noggrant från blomma spiken och ställ åt sidan för att torka. Lägga till en annan bit av vaxat papper genom att placera en isbildning dot på spiken och ange vaxat papper in i den.

• Använd tips #104, håll påsen i en 45 graders vinkel, med den smala änden av spetsen något lyfte och visade lite till höger. Kläm försiktigt och flytta tipset ifrån dig ca 1/4 tum. Pausa och fortsätta klämma så att den kronblad att fläkta, sedan föra spetsen tillbaka till startpunkten, stoppa tryck om halvvägs där, sedan lyfta bort i slutet. Placera ditt tips på yttre kanten av denna kronblad med den breda änden röra. Kläm försiktigt, så att bandet att naturligt fånga kanten och rulla över den första kronblad naturligt. När den är klar, släppa trycket och lyft bort. Dessa två små böjda kronblad skapa rosebud. Lägga till stammen och foderblad med tips #3 med grön glasyr. Håll spetsen på 6 klockan position, kläm försiktigt och flytta spetsen mot kronblad minskar trycket och uthyrning av som du lyfter upp. Upprepa två gånger, en mer på varje sida av centrum sepal. Placera spetsen på centrum sepal, kläm försiktigt och dra nedåt, uthyrning tryck bort som du går, att skapa stamceller blomfoder. Rosebud är komplett.