mynewspapers.net

Hur man gör rodnande smileys på Facebook chat

Hur man gör rodnande smileys på Facebook chat


Facebook-användare som vill snabbt uttrycka en känsla under en Facebook chat kanske vill använda en smiley för att förmedla känslan på ett lättsamt och trevligt sätt. Uttryckssymboler föregår populära datoranvändning, men när e-post och snabbmeddelanden blev populära, leende ansikten tog snabbt en framträdande plats i Internet-kommunikation. Om en individ vill förmedla en känsla av förlägenhet eller blyghet medan du chattar på Facebook, kan personen leta efter ett lämpligt rodnande smiley för att lägga till chatten.

Instruktioner

• Installera Greasemonkey verktygsfältet på din Firefox webbläsare. Klicka på Mozilla Tillägga länk (se resurser) och klicka på "Lägg till Facebook." Klicka på "Install" knappen på popup-fönstret. Klicka på "Ja" på frågan om du vill starta om webbläsaren Mozilla Firefox.

• Klicka på Facebox Chatbar (se resurser) länk till installera smiley faces. Klicka på "Get the tillägg Now" på länken och sedan "Lägg till Firefox" på Mozilla webbsidan som visas. Klicka på "Installera" i popup-fönstret.

• Starta om Mozilla Firefox och klicka på "Hitta uppdateringar" i popup-fönstret.

• Öppna din Facebook och öppna ett chattfönster. Nu har du leende ansikten längs toppen av dina chattar.

• Klicka på "För fler smileys" under raden av smileys. Facemoods webbplatsen visas (se resurser). Klicka på "download" och sedan "kör".

• Godkänner Facemoods villkor för användning, klicka på "Installera Facemoods" och sedan "Acceptera." En gång installerat, kommer att Facemoods toolbar visas överst i webbläsaren, som visar att du har installerat Facemoods i datorn.

• Öppna din Facebook chat. Klicka på smileyn längst ned i chattrutan. Övriga alternativ för smiley ansikten öppnas, inklusive rodnande leende ansikten.

• Dubbelklicka på den rodnande smiley som du vill skicka in din chatt. Det kommer att dyka in i chat-fönstret. Klicka på "Skicka" för att skicka den.