mynewspapers.net

Hur man gör Robin Hood's Hat

Hur man gör Robin Hood's Hat


Om det är Halloween, du har en roll i en pjäs eller en du vill klä upp för en film premiär, att göra en Robin Hood hatt är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till tecken till en kostym. Det kräver bara några hantverk leveranser, som finns på alla lokala hantverk butik, och resultaten kommer att se imponerande. Med justeringar i storlek och tyg, kan en Robin Hood hatt göras att passa ett barn eller en vuxen.

Instruktioner

• Skär en halvcirkel av tyg som mäter 26,5 inches i diameter och 13.25 inches från centrum av Cirkla kanten. Filt rekommenderas för detta hat eftersom det är lätt ännu stel, och är mindre benägna att Frans eller faller isär i kanterna.

• Vik halvcirkel på mitten med rätt sidorna tillsammans som kommer att bilda en triangel med en böjd botten. Försök att göra kanterna linjen så perfekt som möjligt så att hatten har ojämna kanter när du är klar.

• Sy eller limma de raka kanterna tillsammans, lämnar den böjd bottnen öppen. Om med lim, låt det sitta tillräckligt länge för att ordentligt torka. Om du använder filt, kan det krävas mer än en ansökan av lim att hålla sig ordentligt. Om användande tråd, kan det sys med en maskin eller för hand.

• Vrid hatt inifrån och ut så att den färdiga sidan av tyget är nu på utsidan av hatten. Den sydda eller limmade sidan syns på insidan av mössan, inte från utsidan.

• Vik ner på hatten upp 1 eller 2 inches att skapa ett brätte. Iron brädden tills det är tillräckligt styvt bo fällas upp på egen hand. Om det finns någon järn ange vikta hatten under ett tungt föremål och låt det sitta i ett par timmar.

• Bifoga trim till toppen av brädden med antingen tråd av limmet. Trim är inte en nödvändighet för hatten, bara en extra dekoration. Om med lim, låt limmet torka ordentligt innan hatt.