mynewspapers.net

Hur man gör RCA-uttag för fabriken stereoapparater

Hur man gör RCA-uttag för fabriken stereoapparater


Om du ansluter en fabrik stereo till en eftermarknad förstärkare, är viktiga anslutningen måste du göra från utdata från stereo till ingången på förstärkaren. Detta sker genom att fästa i ändarna av högtalarkablarna leder från stereo till förstärkarens ingångar. I vissa fall kan dock förstärkarens ingångar är RCA-ingångar, så högtalarkablarna från fabriken stereo måste konverteras till RCA pluggar.

Instruktioner

• Skär någon fabrik kontakter eller terminaler av ändarna av din högtalarkabeln med en uppsättning avbitare. Dra de två leder av högtalarkabeln isär en sträcka på två inches. Sätt in ändarna av leder i tråd strippan och ta bort 1/2 tum av isolering från ändarna på varje ledning.

• Ta ledningen med färg isolering (andra ledningen har en vit rand) och löda den kala änden av kabeln till centrum inlägget på baksidan av RCA jack--den del som inte kopplas till förstärkaren. Löda ihop genom i kontaktledningen på centrum inlägg, tillämpa spetsen på lödkolven om gemensamma och sedan röra lödtenn på leden tills det smälter och rinner ut i korsningen. Ta bort lödkolv och låt gemensamma svalna.

• Löda bly med vit rand till yttre fliken för RCA-uttag. Använd samma lödning teknik.