mynewspapers.net

Hur man gör rakt hår vågigt utan en locktång

Hur man gör rakt hår vågigt utan en locktång


Kanske du tror att det enda sättet att få rakt hår vara vågigt och lockigt är att använda en locktång eller heta valsar, men det finns enklare metoder som inte kräver någon styling verktyg. En av de enklaste sätten att göra rakt hår vågigt är att fläta tunna slingor och lämna dem i flera timmar. Vändningar av flätor manipulera rakt hår i mjuka, flödar vågor som kan pågå i dagar.

InstruktionerSchampo och villkor håret som vanligt. Handduk torka håret vått att wring ut överflödigt vatten.Tillämpa en handfull mousse i hela håret och kamma genom för att bestryka varje strand.Dela upp håret i sektioner med hjälp av hår klipp för att göra det lättare att stil. Detta bör göras medan håret är fortfarande fuktig.

Hur man gör rakt hår vågigt utan en locktång


Ta en halv tum brett hårslinga och börja fläta det. Fortsätt tills allt hår har varit flätad. Säkra målen med gummiband.Håll en fön över flätor att torka håret. Värmen hjälper också för att låsa i stil. Du har också möjlighet att låta flätor luften torr, men det kan ta längre tid. Lämna håret flätad över natten.Ångra flätor på morgonen - försöker vara mjuk. Använda fingrarna för att kamma ut vågor. Tillämpa en lätt dimma hårspray att hålla vågorna.