mynewspapers.net

Hur man gör Race bil Vinyl bokstäver

Hur man gör Race bil Vinyl bokstäver


Vinyl dekaler är ett enkelt sätt att fästa ett tecken till en racerbil. Använda anpassade vinyl bokstäver på professionella och amatörer racerbilar ger människor ett sätt att hålla koll på deras favorit racerbil. Vinyl bokstäver ger en racerbil ett anpassat utseende utan det höga priset på en ny lack, och använder vinyl bokstäver på alla sidor i racerbil låter åskådarna se fordonet från en plats på läktaren. Racerbilar gjordes för att se bra ut, gå fort, och vinna; Race bil vinyl bokstäver är ett enkelt sätt att meddela till fans och sponsorer som du här att vinna.

Instruktioner

• Skapa din nya bokstäver med ett datorstödd designverktyg, eller skanna en bild av en design till en dator och spara som en vektor fil på din dator. Konstruktionsarbeten anpassade bokstäver innebär använder ett ritverktyg som Microsoft Paint eller Adobe Illustrator för att utveckla en ny design.

• Spara din nya design eller skannade bilden som en vektor. Professionell vinyl fräsar och tecken beslutsfattare kräver att någon ny design sparas detta sätt så att datoriserade vinyl fräsar kan använda bilden för att klippa en ny vinyl dekal eller bokstäver. Denna typ av digital fil kan sedan läsas av en vinyl skärmaskin att exakt replikera designen i en bit av vinyl.

• Skär design i en bit av lager vinyl med egna datoriserade vinyl cutter eller ta design filen till en professionell vinyl cutter. Gör designarbetet design själv och sedan ta det till en professionell vinyl cutter kommer att spara du kostnaden för att ha en professionell det för dig. Kostnaden för design kan kosta så mycket som £65 en timme när gjort professionellt. Lära sig göra race bil vinyl bokstäver kommer att minska den totala kostnaden för race bil vinyl bokstäver med så mycket som 80 procent.

• Inleda programmet vinyl skära och slå på vinyl fräsen. Välj färgen på vinyl bokstäver du vill och placera den färgade delen av vinyl i arkmataren för vinyl skärmaskin. Öppna den design vektor fil och placera den i utskriftskön. Hit utskrifts- och skärmaskin vinyl skickar skärande maskin instruktionerna för att klippa den lager vinyl i designen du skapat.

• Titta på vinyl skärmaskin som det börjar att skära ut designen i vinyl. Var noga med att beståndet lappa av vinyl inte få fastnat eller förstört under utskrift. Den vinyl cutter använder en exakt skärande verktyg att spåra konturerna av filen vektor design att återskapa designen i en bit av vinyl som kan vara senare bifogas racerbil. Att lära sig hur man gör race bil vinyl bokstäver är verkligen, verkligen lätt och merparten av arbetet kommer från att finna en design att göra eller. Efter vinyl cutter "skriver ut" den nya designen i vinyl, kommer att vinyl bokstäver vara redo att koppla till din race car.