mynewspapers.net

Hur man gör produkter från återvunnen plast

Hur man gör produkter från återvunnen plast


Återvinningsbar plast är en ofta förbisedd men lättillgänglig, craft leverera. Gamla plastpåsar, pop flaskor, mjölk kannor och även avhämtning behållare kan ta på ett helt nytt liv när införlivas i ett hantverk projekt. Som en bonus är återvunnen plast en av de enklaste crafting medier att arbeta med. Den mer avancerade crafter kan samla gamla plast matkassar och smälter ihop dem för att sy en återanvändbar matkassen eller tote. Även en nybörjare kan göra återvunna glasunderlägg eller bälten.

Instruktioner

• Lägg en plastpåse på din skärbräda. Jämna det ut så mycket som möjligt.

• Besluta om en storlek att klippa din återvunnen plast. Du kommer att fusing ihop åtta bitar av plast, alla samma storlek. Med hjälp av din härskare och rotary cutter eller verktyg kniv skära ut dina första två bitar. Upprepa med alla väskor.

• Ange din järn till medelvärme inställning, utan ånga. Placera ett ark vanligt papper på strykbrädan. Placera åtta bitar av plast ovanpå pappret. Jämna bitar ut. Placera din andra bit av vanligt papper ovanpå plasten.

• Början i ett hörn, järn långsamt i cirkelrörelser över det vanligt papperet. Vill du stryka att stanna kvar på toppen av varje avsnitt av plast för två till tre sekunder. Fortsätt tills alla områden av plast har värmts.

• Tillåt plast för att svalna några minuter. Ta bort det övre arket och inspektera plast. Det bör vara ett komplett stycke. Om vissa delar inte är smält helt, placera papperet ovanpå plasten och med järn.

• Använder smält plast som är, skär den i cirklar för att använda som glasunderlägg, eller sy med fler bitar av smält plast att göra väskor, plånböcker eller bälten.