mynewspapers.net

Hur man gör Pop Up Flower kort

Hur man gör Pop Up Flower kort


Pop up-kort är ett roligt alternativ till vardagliga, enkel vikta kort och är enklare att göra än du kanske tror. En blommig tema pop up-kort fungerar bra med pop up design, eftersom det kommer att se ut som om blomman är växande eller poppar upp ur marken. Du kan skriva ett meddelande på framsidan av kortet som, "Min kärlek för dig..." och sedan fortsätta på insidan, "växer och växer."

Instruktioner

• Vik en bit konstruktion papper på mitten så de kortare sidorna touch. Du kommer att att bygga ett kort som öppnas från botten med luckan överst på kortet i stället öppna som en bok. Skär två små parallella slitsar i luckan överst på kortet, omkring en tum lång.

• Öppna kortet och peta skär lappa på baksidan av kortet in i centrum av kortet. Omvänd riktning mot luckan så att du har en liten ögla av papper som skjuter ut inuti kortet.

• Stäng kortet och veck veck längs överkanten. Det blir en rektangulär form saknas från toppen av kortet där det läggs fram till insidan.

• Rita en enkel blomma form på en annan konstruktion papper i markörer, att göra en cirkel för centrum, lägga till oval kronblad runt cirkeln och dra en tjock stjälk med blad förgreningar åt sidorna.

• Klipp ut formen och limma fast den med en lim pinne på insidan av kortet på framsida skjuter ut, steg-liknande loop av papper. Var noga med botten av blomman är på plats ovanför botten av steget så kortet kan vika tillbaka ner.

• Skriva ett meddelande på framsidan och insidan av kortet tillsammans med ditt namn och mottagarens namn.