mynewspapers.net

Hur man gör Pom-Poms & bågar för skor

Hur man gör Pom-Poms & bågar för skor


Istället för att köpa utsmyckningar för skor, sneakers eller även rullskridskor, använda några extra hantverk leveranser du kan ha ligger runt huset för att göra din egen. Använda färger som matchar din favorit kläder, kostymer eller skolan färger för att förbättra utseendet på din cheerleading uniformer. Anpassa skon hantverk för hår bågar eller pom-poms att knyta utseendet tillsammans genom att lägga till klipp eller hästsvans innehavare.

Instruktioner

Sko Pom-Poms

• Linda garnet runt hela längden av en affisch styrelse som är 2 inches med 5 1/2 inches. Se till att när du lägger garnet runt, varje slinga vidrör en innan det att helt täcka affisch styrelsen.

• Klipp garnet från garn bollen och tuck änden till garnet wraps på affisch ombord. Skär en annan bit av garn cirka 12 inches lång.

• Böj bit av affisch ombord på längden att skapa en tunnel under det inslagna garnet och tråd ena änden av 12-tums bit genom tunneln. Koppla samman de två ändarna av 12-tums bit garn och dra hårt för att scrunch garnlindade runt affisch styrelsen tillsammans. Håll slipsen att hålla det säkert.

• Tryck på ett blad på din sax under radbruten garnet på sidan av affisch styrelse mittemot från slips och skär garn sveper centrum. Dra i ändarna av 12-tums bit garn igen tätt för att säkra garn bitarna på plats. Knyt ändarna garn igen i en dubbel knut.

• Fluff garnet slut för att skapa en full pom-pom. Använda i ändarna av 12-tums bit garn att knyta runt Skosnöre på dina skor och trimma ändarna. Anpassa bredden på affischen styrelsen för kortare pom-pom trådar.

Sko bågar

• Skär en 8-tums, en 4-tums och en 3-tums bit av band och vinka varje skär slutet över öppen eld i en lättare att värme-Seal ändarna och förhindra nötning.

• Knyt en lös knut i centrum av 3-tums bit band och ställ det åt sidan. Vik de två ändarna in till centrum av menyfliksområdet och överlappa dem med 1 tum. Säkra de två ändarna till centrum med en sandskädda av varmt lim.

• Spruta en annan sandskädda av varmt lim över menyfliken överlappade slutar och placera mitt i det 4-tums bandet på den för att skapa baksidan av en båge form. Vänd på båge form och placera den på din arbetsyta.

• Placera en sandskädda av varmt lim på mittpunkt båge form och följa lös knut från 3-tums lappa av menyfliksområdet. Vänd båge form igen på baksidan.

• Överlappa ändarna av 3-tums bit band och säkra dem tillsammans med varmt lim men limma inte dem på baksidan av formuläret båge. Tryck på ändarna av alligator clip att öppna den, infoga ett avsnitt av klippet genom tunneln under menyfliksområdet genom limning 3-tums band ändarna tillsammans och använda klippet för att säkra fören till skosnören.