mynewspapers.net

Hur man gör Pod hål i min anpassade glasfiber Dash

Hur man gör Pod hål i min anpassade glasfiber Dash


Skär en pod hål i din anpassade glasfiber dash kan verka som en skrämmande utsikter. Glasfiber är utsatt för flagning och sprickbildning; men om det görs ordentligt, kan du klippa en pod hål för en mätare utan sönderdelning eller sprickbildning finish. Du behöver flera specialiserade verktyg, men de flesta av dem är vanligt förekommande i ett välutrustat garage. Du kan ta detta jobb till en kvalificerad auto bodyshop men vad är roligt att installera anpassade glasfiber bindestreck och inte gör någon av skräddarsy på egen hand?

Instruktioner

• Omfattar glasfiber dash som du vill installera pod mätare till med låg tack gröna automotive tejp. Bandet låter dig markera på strecket med en fett penna och hjälper till att minimera flisning vid styckningen.

• Leta upp en horisontell linje över strecket med en nivå. När du har en nivå linje med instrumentpanelen, scribe raden med en fett penna. Du vill göra detta även om du bara installerar en mätare. Om den första mätaren är avstängd centrum, blir också eventuella framtida mätare av centrum.

• Markera placeringen mittpunkt varje mätare med ett måttband. Plats varje gauge lika långt från varandra. Kom ihåg att redovisa mätaren bezel vid fastställandet av avstånd. En allmän regel är att ha mellan 1/2 till 1 tum avståndet mellan varje mätare. Markera de centrala platserna med en fett penna där de möts med den vågräta linjen.

• Installera en Forstner bit som matchar din mätare ytterdiameter i en borrmaskin. Ange borrmaskinen på långsammaste inställning möjligt.

• Trycker du centrum av Forstner bit korsningen på den horisontella linjen och borra sakta ut hålet. Låt lite att göra jobbet. Tryck inte på alltför hårt på borrmaskinen. Forstner bit kommer sakta borra genom glasfiber dash.

• Gradar insidan kanten av hålet med roterande verktyg med en slipning skiva på den. En rundfil fungerar även för gradning.