mynewspapers.net

Hur man gör platt pärla arbete med Seed Beads

Hur man gör platt pärla arbete med Seed Beads


Utsäde pärlor varierar från 3mm till mer vanliga 2mm eller mindre. Platt arbete med pärla stickning, pärla vävning i brick stitch eller broderi är arbetsintensiva. Skapa en applikation med någon metod, men endast brodyr lämpar sig för direkt utsmyckning. Bead stickning och brick stitch är bäst lämpade för att göra väskor och smycken. Bead stickning är svårast att använda för ett komplext mönster. Experimentera med varje teknik innan du begår till ett utveckla projektet.

Instruktioner

• Trä alla pärlorna du planerar att använda på storlek 8 perle bomullstråd, vända den ordning som du tänker använda dem. Till exempel, för att göra vertikala ränder i två färger på ett armband 11 maskor bred, tråd färg A, B, A, B, A, B, A, B, A, B, A för varje rad---2 A pärlor tillsammans för slutet av en rad och i början av nästa.

• Kasta på 11 stygn. Sticka två rader.

• Aviga rad tre, för varje stygn att infoga högra nålen som vanligt och flyttar en pärla upp mellan den högra nål spetsen och tyget nedan. Lämna pärlan det som du avsluta sömmen.

• Sticka rad fyra, för varje stygn du sätter nålen som vanligt och flytta nästa pärla upp mot den aviga sidan av tyget. Fortsätta i Trikålinne sy med pärlor på den aviga sidan.

• Trä en beading nål med storlek 8 perle bomullstråd och sträng första två pärlor för din första raden. Knyt båda ändarna av tråden tillsammans, nära både pärlor och utarbeta dem sida vid sida. Lämna en svans att arbeta tillbaka i senare. Kör nålen tillbaka upp från Knut genom en pärla och motsatt riktning genom den andra.

• Kör nålen igen genom den tredje pärlan för raden, sedan igen genom andra och upp igen genom tredje. Fortsätt lägga pärlor på rad på detta sätt (stege rad), kör genom det nya pärlan, motsatt riktning genom den föregående pärlan och tillbaka genom den nya pärlan. Slutet kommer ut överst i raden.

• Starta tillbaka över på den andra raden av besträngning två pärlor på tråd, efter ditt mönster. Fånga den ett accessnät som förbinder de två första pärlorna i ro en och gå tillbaka genom den andra pärlan på rad två. Sträng nästa pärla för den raden, fånga nästa slingan längs den föregående raden och komma tillbaka genom den samma pärlan. Fortsätt till sista slinga på första raden och tillbaka upp genom den senaste pärlan. Den andra raden kommer att vara skiftade halv en pärla till höger från först.

• Göra den tredje raden på samma sätt som du gjorde den andra, skiftande halv en pärla till andra sidan. Fortsätta efter ditt mönster, rad för rad. Arbeta i ändarna av tråden i.