mynewspapers.net

Hur man gör pirat Boot täcker

Hur man gör pirat Boot täcker


Boot täcker är ett värdefullt verktyg för att göra en snygg pirate kostym. Några punkter av moderna skor ser ut som pirate boots och kostym stövlar är ofta alldeles för dyrt. Läder boot täcker, dock är billig att göra och kan göra ett par moderna läder stövlar ser ut pirat stövlar på nolltid.

Instruktioner

• Sätta på dina stövlar. Använda ett måttband för att mäta hela vägen runt fotleden och hela vägen runt kalv en tum eller två under knäet, samt avståndet från din fotled till denna punkt på kalv.

• Rita en stor trapetsoid på grova sidan av din läder med en markör och måttstock. För att göra detta, rita en vågrät linje av längd motsvarar din fotled mätning plus en halv tum. Markera raden "botten." Hitta mittpunkten av denna linje, och sedan dra en linje vinkelrätt mot det från centrum lika med avståndet mellan din fotled och kalv mätningar. Dra en tredje linje, centrerad på denna linje och parallellt med först, längd lika med din kalv mätning plus en halv tum. Markera raden "top" och Anslut sedan de lediga ändarna av de övre och nedre rader.

• Skär trapetsformade av din läder, sedan placera den över en annan del av läder med den grova sidan av både upp, Rita formen på lädret med en markör och klipp ut den andra trapetsformade. Dessa bitar kommer att utgöra huvuddelen av din boot täcker.

• Markera och klipp ut två mindre läder trapezoids som tidigare för att göra stöveln ärmslut. För dessa, den nedersta raden bör vara av samma längd som den översta raden på de ursprungliga bitarna, den översta raden bör vara ungefär två inches längre än botten och raderna bör vara ungefär fyra inches isär.

• Sticka sy hål längs toppen av de viktigaste bitarna med en syl, ca en fjärdedel tum från överkanten. Rad upp manschetten bitar nedre kant med översta kanterna av de viktigaste bitarna så att den grova sidan av de viktigaste bitarna är upp men den släta sidan av ärmslut är upp, och peta matchande sömmar hål längs manschetten bitar nedre kant.

• Låg ärmslut över viktigaste bitarna så att sy hålen är uppradade och bitar överlappar med omkring en fjärdedel tum, grov sida till grov sida. Sy muddar säkert till de viktigaste bitarna.

• Sticka sy hål i ena sidan av varje omslag, längs både den viktigaste pjäsen och manschetten. Försiktigt luckan luckan i halv på längden med den grova sidan av de viktigaste pjäsen ut (Undvik sticka), och sticka matchande sömmar hål i den andra sidan.

• Sy kanterna ihop ordentligt. Varje omslaget bör bilda ett droppformade rör när du är klar.

• Tur varje omslag inifrån och ut, sedan vika ärmslut ner över den största bit ovanför sömmen att ansluta dem till den viktigaste pjäsen. Den släta sidan både stora bitar och båda manschetter bör vara ute.