mynewspapers.net

Hur man gör pengar växer växter, träd, & blommor

Hur man gör pengar växer växter, träd, & blommor


Många människor har hem trädgårdar och är särskilt kunniga om växter. Tyvärr har de aldrig inse de kunde använda sina färdigheter för att tjäna extra pengar genom att starta hem blommor eller gröda säljande företag. Det finns många olika sätt som växter, blommor och träd kan odlas för vinst så att vara kreativa och förvandla dina gröna fingrar till ett inbringande företag.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av verksamhet du vill skapa. Det finns många olika alternativ när det gäller att starta ett företag som säljer träd, växter och blommor. Du kan till exempel växa blommor att sälja till en privat florist. Du kan också växa frukter och grönsaker att sälja på bondens marknader, företag och livsmedelsbutiker i närheten. För att avgöra vilken typ av verksamhet att skapa, bör du utvärdera statligt marken du har tillgängliga och klimatet du bor i. Försök inte att odla växter, träd och blommor som inte är anpassade för din typ av klimat och jordmån.

• Räkna ut hur mycket mark som du har att ägna åt odlingar. Om du har en stor egendom med en massa areal, besluta att starta en julgran gård eller andra träd gröda. Om du växer träd, kommer du sälja virket när det har åldrats, eller nötterna producerats trä? Valnöt trädet jordbrukarna tenderar att göra båda.

• Få ett företag licens. Kontakta ditt lokala kontor för att avgöra om du behöver ett företag licens för vad du har i åtanke, och fråga dem vad du behöver göra för att få en. Kontrollera också om din bostad måste vara rezoned för hem affärer.

• Förbereda din jord för plantering och börja odla grödor. Beroende på vilken typ av gröda du vill växa, kan du endast ha att bruka jorden och sprida frön. Träden är dock bästa inköpta som plantor från en plantskola och transplanterade på din fastighet. Se till att du förstår vad det innebär nergrodda din särskilt beskära, inklusive: jordart, vilka sjukdomar det kan vara benägna att, hur det tål för mycket regn eller inte tillräckligt, och så vidare.

• Lära sig att föröka växter du växa. Förökning innebär kloning en växt genom att ta en stickling från dess stam. Inte alla växter och blommor kan spridas, men många kan, så kontrollera specifika förökning regler för växter och blommor du vill växa. Börja klona din hälsosammaste och vackraste växter. Det är billigare än växande dem från frö, och producerar nya växter snabbt, som du sedan kan sälja för vinst.

• Marknadsföra ditt företag. Reklam kan krävas beroende på vilken gröda som du säljer. Överväga att placera annonser i tidningar. Konsultera florister, livsmedelsbutiker kedjor eller andra jordbruksföretag för att etablera kontakter. Många likasinnade entreprenörer kommer att placera dina visitkort på främre disken i sin affärsverksamhet, om du placerar sina visitkort på främre räknaren för ditt företag.