mynewspapers.net

Hur man gör pengar träd gåva för duschPengar är en bra idé för bröllop och baby duschar. Gästerna kan binda pengar till trädet för att kompensera kostnaderna för nödvändigheter inte fått som present på duschen. För att göra en pengar träd, kan du ta monetära donationer från vänner och familj, finansiera trädet själv eller be gästerna att knyta räkningar att trädet när de kommer in i duschen. De flesta leveranser finns på din lokala hantverk butik.

Instruktioner

• Köpa en lång, falska krukväxt. Se till anläggningen ovan Midjehöga så det är lätt att lägga pengar på det utan framåtböjd eller böjning.

• Skär färgat garn 2 till 3 inches lång. Du behöver nog garn slips runt varje gren, som ger tillräckligt för att knyta på pengar. Välj färger som förstärker temat för din dusch. Till exempel, är gröna och gula bra för baby duschar.

• Knyt ena änden av ditt garn till växtens grenar, säkra den med en knut eller dubbel knuten rosett. Upprepa detta för varje gren på anläggningen.

• Fäst en säkerhetsnål eller gem till slutet av varje del av garn. Kör den fria änden av ditt garn genom toppen av klipp eller stift och säkra med en knut eller dubbel knuten rosett.

• Bifoga pengar på varje garn av glidande räkningarna genom skåran på gem eller peta ett hål med säkerhetsnålar genom räkningar att säkra. Om du inte vill använda gem eller säkerhetsnålar, kan du binda dina räkningar med den fria änden av ditt garn.

• Placera din pengar träd nära ingången. Be gästerna att donera genom att pengar till trädet om du inte har redan tagit upp en donation.